inzerce, prodej, prodám, bazar

Dámský golfový set PRESTIGE

Kategorie: Golf

Prodám dámský golfový set pro začátečníky značky PRESTIGE, železa 5-9, PW, SW, graphite shaft L flex, pravá, hraná, driver značky RAM TOUR lady, graphite shaft L flex, hybrid TOP FLITE tour ACTION, graphite shaft L flex, putter značky Londrigde, stand pensil bag KENTON, popruh na záda, černá červená barva, velmi lehký, nožičky, vše dovezeno ze Švýcarska, kontakt pouze telefon 960825, velmi vhodné pro začínající golfistky!!!!
Dámský golfový set PRESTIGE
Podobné inzeráty
Golfový set dámský TaylorMade Kalea včetně vozíku.
Golfový set dámský TaylorMade Kalea včetně vozíku Clicgear M4 tyrkysový. Vše v perfektním stavu, téměř nepoužito. Dámský golfový set nejvyšší kvality – ideální jako startovací sada a pro ženy, které mají za sebou první kroky v golfu a hledají vybavení, které pomůže dosáhnout lepších výsledků. Celá řada Kalea byla optimalizována zejména pro ženy – ultralehké šachty, mírně štíhlé hlavy a velmi příjemné měkké rukojeti dělají golf s takovým vybavením ještě zábavnějším.
Golfový set dámský včetně vozíku
Golfový set dámský TaylorMade Kalea včetně vozíku Clicgear M4 tyrkysvý Vše v perfektním stavu, téměř nepoužito. Dámský golfový set nejvyšší kvality – ideální jako startovací sada a pro ženy, které mají za sebou první kroky v golfu a hledají vybavení, které pomůže dosáhnout lepších výsledků. Celá řada Kalea byla optimalizována zejména pro ženy – ultralehké šachty, mírně štíhlé hlavy a velmi příjemné měkké rukojeti dělají golf s takovým vybavením ještě zábavnějším.
Callaway Solaire dámský golfový set - pravý
Prodám minimálně použitý dámský golfový set Callaway Solaire - pravý. Top stav! Dřeva nepoužita. Cena + doprava (popr osobni odber Ostrava a okoli). Popis z webu: V golfovém setu Callaway Solaire, určeném pro začínající hráčky se spojila elegance s výkonností. Set byl vytvářen s jedním hlavním zaměřením - přizpůsobení dámskému švihu. Je speciálně designovaný pro začínající golfistky, které přijdou do obchodu a chtějí všechny hole, které můžou potřebovat na hřišti a přitom budou vypadat hodně stylově. Tento set se skládá z titanového driveru, fervejového dřeva z nerezové oceli, dvou hybridů č.6 a č.7, jednoho železa č.8, dvou wedží PW a SW, mallet patru a elegantního cart bagu. S těmito holemi můžete očekávat vyšší let míčku, delší vzdálenost a rovnější odpaly. Dřeva - Design který zaujme - Obrovský sweetspot - Lehká hlava hole Hybrid - Nízkoprofilový design - Vyšší trajektorie letu - Důkladný design patky Železa - Tradiční vyvážení hlavy - Obrovský sweetspot - Příjemný pocit
golfový set dámský
Prodám dámský golfový set pravý, stand bag s vozíkem. Dřevo 1-13°,3-19° hybrid 24° železa 5-9 PW,SW patr boty Adidas č.38 + rukavička,míčky,týčka. Vše za 3,000,- Kč. Tlf.:
Golfový set Wilson dámský
Prodám levně dámský kompletní golfový set Wilson G1200 na grafitových šaftech v perfektním stavu, téměř nehraný. Fairway dřeva #3 a #5, hybrid #5 vč.coveru. Železa SW, PW-6, patr a bag.
Golfový set dámský
Prodám 1x použitý golfový dámský set (Poděbrady Pink Lady). Velký růžový deštník zdarma. Rychlá dohoda - přidám vozík.