inzerce, prodej, prodám, bazar

Dámský Anorak Tierra of Sweden, vel. M

Kategorie: Turistika, horolezectví

prodám luxusní anorak od švédské firmy Tierra. Kvalitní provedení ještě kvalitnější firma. Tierra je špička. Anorak je v bezvadném stavu, zaručený severský styl. Vysoká pořizovací cena.

Koukněte na moje další inzeráty, vpřípadě odběru většího množství poskytnu slevu
posílám přes Zásilkovnu (platba převodem +79 Kč, dobírkou + 102 Kč)
Dámský Anorak Tierra of Sweden, vel. M
Podobné inzeráty
TIERRA - Záložní hybridní kalhoty Gen.3 GTX vel.XL
Dobrý den, k prodeji nenošené záložní hybridní kalhoty TIERRA velikosti XL. Světově nejlépe sbalitelné kalhoty pro trekking, horolezectví a cyklistiku. Lehké skořepinové kalhoty s propracovanými řešeními pro snadné použití. Díky technologii Gore-Tex® Paclite jsou kalhoty lehké a optimální, aby vám vždy poskytly zálohu při všech aktivitách v extrémních podmínkách - déšť, sněhu a větru. Funkce: Vodotěsné a větruodolné Lehké a sbalitelné Snadné použití a promyšlená řešení 3/4 voděodolné zipy po stranách s oboustranným otevíráním Zesílení Gore-Tex 3 Layer na koncích sedadel a nohou Nastavitelné v pase Kapsa na nohavici na zip Nastavení na lýtku, optimální pro jízdu na kole Nastavení šňůry na koncích nohou Měkký materiál a skvělá pohyblivost Reflexní detaily pro viditelnost PFCec zdarma DWR Materiál schválený Bluesign® Materiál: Gore-Tex® Paclite PFCec Free DWR Hmotnost 340g
Dámský komplet Kari traa vel. S
Prodám dámský šusťákový podšitý komplet Kari traa vel. S. Barva šedomodrá s oranžovými detaily. Banda na zip s kapucí má 2 kapsy v pase a jednu na zip na rukávu. Kalhoty jsou v pase na zip a 2 knoflíky a do gumy. Kalhoty mají dvě kapsy v přední části a jednu na zadní části. Nohavice jsou zakončené do gumy a mají zip pro snadnější přetažení přes boty. Cena 900Kč + poštovné (posílám přes Zásikovnu - dle ceníku).
Dámske turistické nohavice deVal Sweden
Dámske outdoor gate deVal, dlhé, svetlé, označená veľkosť 36, nové(bez visačiek). Materiály: 100% Polyamide. V prípade záujmu tel. kontakt na poslednom obrázku alebo mailom.
NOVÝ DÁMSKÝ BATOH THE NORTH FACE TERRA 55L
The North Face dámský turistický batoh W Terra 55. Pro maximální pohodu na treku je batoh vybaven anatomickými popruhy, bederním pásem, polstrovaným zádovým systémem a navíc má mimo hlavní vstup do komory také spodní. Krosna Vel M/L - postava 167-185cm. Nový, nepoužitý, s cedulkami. Předání Praha, Plzeň, D5; pripadne zasilkovna za 80kč.
dámský svetr TwentyFour, vel. 40
krásný, dámský svetr od norské firmy Twenty Four. Norská vlna norský design. Vysoká pořizovací cena. Koukněte na moje další inzeráty, vpřípadě odběru většího množství poskytnu slevu posílám přes Zásilkovnu (platba převodem +79 Kč, dobírkou + 102 Kč)
Dámský batoh High Colorado 18
Prodám dámský batoh, pár krát nošený, top stav.