inzerce, prodej, prodám, bazar

Dámske turistické trekové-outdoorové boty Lytos

Kategorie: Boty

Dobrý den. Prodám dámské turistické trekové-outdoorové boty hydortex italské zn. Lytos v perfektním stavu jako nové. Obuté 2x. Délka chodidla 28 cm. Velikost EUR 37, UK 4. Původní cena 1850,-Kč.
Dámske turistické trekové-outdoorové boty Lytos
Podobné inzeráty
Dámské Lytos boty
Dobrý den. Nabízím boty na turistiku značky Lytos velikosti 39. Něco málo mají za sebou, v současné době nevyužijí proto nabízím. Zakoupeny ve Švýcarsku před par roky. Bez větších známek opotřebení. Posuďte sami. Cena bez dopravy 800,- Kč, nezasílám na dobírku . Podívejte se i na mé další inzeráty. Přeji pěkný den.
Trekové/ turistické boty LaSportiva Ultra Raptor GTX dámské
Prodám kvalitní dámské kotníkové trekové / turistické boty LaSportiva Ultra Raptor GTX. Velikost 7,5 resp. 38,5. Boty byly zakoupeny v roce 2019, ale byly použity pouze několikrát v lehkém terénu, naposledy před cca 2 lety. Původní cena 4350 Kč. Nejsou patrny žádné známky nošení. Nepromokavé, s membránou Gore-Tex. Včetně originálního balení. Cena: 2100 + 180 Kč při doručení jako "Balík do ruky" s dobírkou České pošty (v tomto případě se cena navyšuje o poštovné). 2100 Kč při osobním předání (preferované). To je možné v rámci Prahy, případně po dohodě na trase Praha - Břeclav.
Kožené outdoorové trekingové boty, vel. 37, zn. Salomon
Prodám kožené outdoorové boty, vel. 37, zn. Salomon. Kombinace různých odstínů béžové a khaki, materiál kůže a síťovina. Nápis Salomon na boku boty, na zadní části, na boku a na jazyku logo firmy. Zvýšená podrážka odolávající okopání boty, přední gumová špička také zvýšená. Outdoorové boty s profilovanou podrážkou CONTAGRIP vhodnou do terénu, prakticky možnost celoročního nošení. Patní poutko usnadňující obouvání boty. Velmi kvalitní pohodlné pevnější boty, dobře drží nohu, nepromoknou. Velmi dobrý stav, mají jen drobné estetické vady, lehce odřené špičky, na jedné botě je na boku drobná prasklina ve vrchním materiálu. Béžová barva je místy trochu špinavější. Podrážky jsou ošlapané minimálně, jen lehce na patách. Na koncích 3 tkaniček chybí zakončení. Vnitřní stélka 24cm. PC: 2299Kč, nyní cena 600Kč + 91Kč poštovné nebo 65Kč Balíkovna nebo 81Kč Zásilkovna
Chlapecké turistické nepromokavé vysoké boty
Prodám chlapecké turistické nepromokavé vysoké boty MH500. Použité na dva výlety. Jsou jako nové. Nepromokavé turistické boty, ve kterých mohou děti vyrazit do přírody kdykoliv. Nejtechničtější bota z celé řady.Podrážka poskytuje skvělé protiskluzové vlastnosti, pevný kožený svršek zase dobré zpevnění a nepromokavá membrána udrží nohy v suchu. Velikost 35. Původní cena 1400 Kč. Nyní 800 Kč. Vyzvednutí v Boršicích u Blatnice nebo pošlu přes Zásilkovnu. Nové najdete zde:
Trekové boty (pohorky pohorky Goretex  Lafuma vel. 40/41
Prodám pěkné trekové/turistické boty známé a velmi kvalitní francouzské značky Lafuma. Velikost 40/41-délka stélky cca 27cm. Nošené před mateřskou dovolenou, nyní již nevyhovují. Tyto turistické boty (pohorky) byly kupované v Rockpointu za necelých 5000,-Kč. Kombinace kůže a textilu s Goretex membránou, což z nich dělá ideální trekovou obuv do nepříznivého počasí. Cenu bych si představoval cca 1500,-Kč, případně nabídněte. Inzerát platí do smazání.
Garmont dámské turistické boty 39,5 NOVÉ
Prodám turistické boty Garmont. Garmont Dragontail LT UNI black/grey. Velikost 39,5 stélka 25,5 cm. Píši nové, protože jsem je měla asi jednou, hodinu na sobě. Jsou mi bohužel velké. Outdoorové boty Garmont Dragontail LT UNI se stanou ideální volbou pro nadšence chůze po zajištěných horských cestách a v celkově středně náročném terénu. Jistě oceníte i fakt, že boty jsou tvořené z prodyšného materiálu, který vám v kombinaci s dalšími technologiemi poskytne perfektní pohodlí. Anatomicky tvarovaný jazyk se směrem dovnitř postupně ztenčuje, a proto vždy drží na svém místě. Dalším benefitem jsou asymetrické manžety kotníku. Na vnější straně má bota Garmont nižší manžetu než na straně vnitřní. Tak je dosaženo lepší hrany při lezení i chůzi a zlepšení celkové stability. Zpevněná pata pevně, ale pohodlně obepíná kotníkové kosti. Tím je v botách Garmont Dragontail LT zajištěna ideální stabilita.