inzerce, prodej, prodám, bazar

Dámské trekové boty Salomon Ellipse vel.40 2/3

Kategorie: Turistika, horolezectví

Kvalitní turistická obuv.Super stav. Stélka měří 26 cm. Nemají originál vložky. Pc.2500.-Udržujte nohy v pohodlí s Salomon Ellipse.Vyrobeny z vysoce kvalitního materiálu s výztuží kolem paty a špičky pro ochranu a renomovanou oporou Salomon, jsou připraveny na jakékoliv podmínky. Speciální dámský střih; Ochrana špičky a paty činí tuto turistickou obuv vhodnou pro lehké až střední technické cesty
Dámské trekové boty Salomon Ellipse vel.40 2/3
Podobné inzeráty
dámské trekové boty Salomon Ellipse 2 GTX W
Prodám téměř nepoužité dámské trekové boty Salomon Ellipse 2 GTX W. Velikost EUR 38. Pořizovací cena 2590 Kč.
Dámské trekové boty Salomon Ellipse vel.39 1/3
Kvalitní turistická obuv.Super stav. Stélka měří 25,5cm. Pc.2500.-Udržujte nohy v pohodlí s Salomon Ellipse.Vyrobeny z vysoce kvalitního materiálu s výztuží kolem paty a špičky pro ochranu a renomovanou oporou Salomon, jsou připraveny na jakékoliv podmínky. Speciální dámský střih; Ochrana špičky a paty činí tuto turistickou obuv vhodnou pro lehké až střední technické cesty
Dámské trek boty Salomon X Ultra 3 vel.40
Kvalitní turistické boty . Top stav. Rychloutahování Quicklace'Stélky délky 26cm. Pc.2590.- Nová nabídka značky pro nejnáročnější Salomon. Trekové boty uzpůsobené dámskému chodidlu Salomon X Ultra W. Dobře padnou, podrží vás v terénu a speciální technologie šetří energii na každém kroku. Dámské boty X Ultra W od firmy Salomon jsou díky nízkému profilu velice stabilní a pohodlné. Na jakémkoliv povrchu se můžete spolehnout na přilnavou podešev Contagrip® TD s výborným záběrem. Absorpci otřesů zajistí mezipodešev z kvalitní vstřikované EVA pěny EnergyCell. Perfektní obuv pro náročnější turistiku.
Dámské trekové boty Salomon Glenwood Icon GTX vel.40
Výborný stav.Mají membránu Goretex.Stélky délky 26 cm. Pc.2590.- Nabídka zn Salomon. Trekové boty uzpůsobené dámskému chodidlu.Dobře padnou, podrží vás v terénu a speciální technologie šetří energii na každém kroku. Dámské boty od firmy Salomon jsou díky nízkému profilu velice stabilní a pohodlné. Na jakémkoliv povrchu se můžete spolehnout na přilnavou podešev Contagrip TD s výborným záběrem. Absorpci otřesů zajistí mezipodešev z kvalitní vstřikované EVA pěny EnergyCell. Perfektní obuv i pro náročnější turistiku.
Trekové boty Salomon NORWOOD GTX vel.41 1/3
Trekové boty v top stavu, jako nové. Membrána Goretex. Pc.2800.- Všestranná treková obuv Salomon NORWOOD GTX s GORE-TEX membránou, vhodná na jakékoliv trekové aktivity. ochranná patní část ochrana proti bahnu, mokru - ochranný materiál umístěný podél celé spodní části obuv ochranná syntetická část v oblasti prstů technologie zajišťující optimální držení nohy - Sensifit dodává pohodlí, přesně obepne, ochrání vaši nohu.
Trekové boty Salomon vel. 44 v záruce
Prodám trekové boty Salomon vel. 44 GORE-TEX. Boty jsou v záruce do 08/24, kupované 08/22 ve Sportisimu, PC 2499,-. Nošené jen 5x, netrefili jsme velikost. Osobní odběr Rožnov p.R./ Třinec nebo zásilkovna.