inzerce, prodej, prodám, bazar

dámské kolo Leader Fox Domesta

Kategorie: Vše ostatní

Prodám dámské kolo v pěkném stavu.
dámské kolo Leader Fox Domesta
Podobné inzeráty
Dětské kolo Leader Fox Santo 16
Prodám dětské kolo Leader Fox Santo vel. 16.
ELEKTROKOLO dojezd 120km
Prodám skvělé elektrokolo. NADSTANDARTNÍ VÝBAVA ( odpružené sedlo,protiprůrazové pláště......). Původní cena 36000kč. Minimálně jeté,maminka se toho bohužel bojí. Dohoda na ceně možná. POUZE VOLEJTE !!! ( ) Popis produktu Novinkou je baterie s výkonnými články LG s kapacitou 16Ah (576Wh) umístěná na zadním nosiči a zadním integrovaným světlem. Dalším plusem je nová rychlo nabíječka s nabíjecím proudem 3A (dříve 1,8A). Díky níž se výrazně zkrátí doba nabíjení baterie. Elektrokolo je vybaveno zadním motorem BAFANG s nominálním výkonem 250W a max.výkonem 350W (EU NORMA EPAC EN15194). BMS systém (battery managment system) v baterii umožňuje sledovat historii baterie a funkčnost jednotlivých článků. Systém se ovládá pomocí barevného LCD displeje a tlačítkového ovladače umístěného na řídítkách. Přehledný barevný LCD displej zobrazuje funkce: - volbu 5 režimů asistence - funkci WALK (rychlost chůze – využití např: při vedení kola do prudkého kopce) - zobrazení aktuální, maximální a průměrné rychlosti - ujeté kilometry: jednotlivá jízda/celková ujeta vzdálenost - denní a noční režim (podsvícení displeje) - ukazatel stavu nabití baterie Příslušenství: Nabíječka a akumulátor je součástí balení. Dojezd na plně nabitou baterii: - průměrný 80 km - maximální až 120 km Dojezd elektrokola závisí na různých faktorech: hmotnost jezdce a nákladu, fyzická kondice jezdce, styl a povaha jízdy, technický stav kola, teplota, směr a síla větru, výškový profil trasy a povaha terénu (hrubý povrch, kopcovitý terén, časté rozjíždění atd. snižují dojezd). Upozornění: Při nesprávném řazení (používání „těžkých“ převodů při výjezdech) může docházet v extrémních podmínkách k přehřívání řídící jednotky. Elektrokola Leader Fox nejsou určená pro tažení přívěsných vozíků. Snižuje se tím dojezd elektrokola. Elektrokola Leader Fox se vyvíjí a montují výhradně v České republice.
Dámské kolo v super stavu
Prodávám dámské kolo po celkové GO. Nové středy, zadní kolo, řeťezová sada, kliky, šlapky, blatníky, nosič, misky řidítek, tříprstové páky brzd. Opravoval jsem pro svou maminku, ale pro té je kolo moc velké, proto prodávám za cenu nově koupených nových dílů.
Florbalové hole
Prodám florbalové hole pro děti a juniory: 1) ZONE FORCE RIPPLE 35 délka 72/83 cm levá, používaná, cena 150 Kč 2) AREX TWENTYRED FOX délka 85/95 levá, nová, nepoužitá, cena 300 Kč (PC 600 Kč) 3) FREEZ FOX 32 délka 95/105 levá, nová, nepoužitá, cena 300 Kč (PC 600 Kč)
Nové.Motokrosové kalhoty Fox 180 Race Pant. Pův.c. 3900,-
Nepoužité. Velikost 34. Pružné panely v oblasti kolen, zad a rozkroku RAP (Rider Attack Position) střih odolný 600D polyester kvalitní a odolné dvojité šití přezka v pase zaručuje variabilní a pevné zapínání ochranné panely z vnitřní strany kolen jsou odolné vůči teplu a odření materiál: 95% polyester, 5% cow leather (svršek) / 100% polyester (podšívka) Možnost poslání za 65,-
motocross helma fox v1
Prodám fox v1 stav jaký je na fotografii ( nějaké škrábance jinak je všechno v pořádku ) preferuji osobní předání Strakonice