inzerce, prodej, prodám, bazar

Dámské kolo CTM Maxima 3.0

Kategorie: Ostatní cyklistika

Prodám plně funkční kolo. Kolo je úplně jako nové. Minimálně využité, spíše vůbec.
Kolo je ve výborném stavu,viz fotka.
Má hydraulické brzdy.
Pořizovací cena byla 12 500 cca i s přidanými věcmi ( držák na pití, stojánek, pevný zámek).
Důvod prodeje - nevyužití.
Dámské kolo CTM Maxima 3.0
Podobné inzeráty
CTM Maxima 3.0
Prodám dámské krosové kolo CTM Maxima 3.0, Al rám, velikost "S", pneu 28", přehazovačka Shimano Tourney, řazení 3 x 7, mechanické kotoučové brzdy, odpružená uzamykatelná přední vidlice. Přidám zadní nosič a bezdrátové počítadlo Sigma. Jen osobní převzetí.
Dámské kolo CTM Nancy 1.0 matt black
Prodám nevyužité téměř nejeté dámské kolo CTM, velikost kol 28palců, 7 rychlostí přehazovačka Shimano, dokupované pohodlné měkké sedlo a přední a zadního košík. Na rámu je jedna malá oděrka. Koupeno 9/2020 - doklad o predeji mám. PC 8500,- Cena nyní 6500,- Při rychlém jednání sleva. Pouze volat na tel.
Dětské jízdní kolo CTM Tommy
Prodám dětské jízdní kolo CTM Tommy, kola 16", doporučeno pro děti 4-6 let,zachovalé, drobné kosmetické vady viz foto. Pevná cena včetně pomocných koleček 2000 Kč, pouze osobní odběr, nezasílám.
Dívčí kolo CTM 20"
Prodám dívčí kolo CTM 20" ELLIE růžové krásné bez poškození
Dětské kolo CTM Mony Vel. 24
Prodám krásné holčičí kolo CTM, téměř nejeté, bez poškození. Stav nového kola.
Dámské crossové kolo s kompletním vybavení
Prodám zcela nové, nikdy neježděné dámské krosové kolo CTM Jessie pro jízdu po zpevněných cestách nebo po silnici. Díky snížené vrchní trubce je nastupování na kolo jednodušší. Komponenty Shimano, odpružená vidlice Suntour. Základ kola tvoří ocelový rám, se sníženou vrchní trubkou pro lepší nastupování a slézání z kola. Geometrie rámu je komfortnější oproti pánskému. Díky stavitelnému představci si můžete nastavit výšku řidítek. Za pomoci rychloupínáku jednoduše nastavíte výšku sedla, rychloupínákem jsou také přidělány kola. Pohodlnou a komfortní jízdu doplňuje odpružená vidlice Suntour M3010 s 63mm zdvihem. Hmotnost kola 15,3 kg 21 převodů kola je tvořeno 7 rychlostním vícekolečkem Shimano s 14-28 zuby a třípřevodníkem Shimano s 48/38/28 zubů. Přehazování zajišťují řadící páčky Shimano EF500 (vpravo 7 a vlevo 3 polohy), spolu s přehazovačkou Shimano TY500 a přesmykačem Shimano TY510. Řadící páčky spolu s brzdovou pákou tvoří jeden kus Brzdění zajišťují klasické čelisťové V-brake brzdy se špalky s dobrými brzdnými vlastnostmi. Díky rychloupínákům snadno odděláte kola třeba při defektu, a jednoduše nastavíte výšku sedla. Kolo je obuto do plášťů s hladším vzorkem pro dobrou jízdu po silnici, hrubší kraje vzorku zajistí i dobrý záběr po polní či lesní cestě. Reflexní pruh pro dobrou viditelnost. Součástí pláště je kvalitní duše s automobilovým ventilkem. V ceně světla, držák lahve, láhev, zámek