inzerce, prodej, prodám, bazar

Dámské espadrilky Tommy Jeans velikost 40 nové

Kategorie: Boty

Dámské plátěné espadrilky Tommy Jeans nenošené, nové.

K osobnímu vyzvednutí v Liberci, nebo cena plus Zásilkovna 79,- Kč
Dámské espadrilky Tommy Jeans velikost 40 nové
Podobné inzeráty
Espadrilky Tommy Hilfiger
Predám pánske espadrilky Tommy Hilfiger, veľkosť 43, nosené - zachovalé
Boty Tommy Hilfiger TOMMY JEANS TEXTILE SNEAKER
Prodám boty Tommy Hilfiger TOMMY JEANS TEXTILE SNEAKER Nové ,nikdy nenošené, originální balení. Velikost: 47 Vrchní materiál: textil Podšívka: textil Zapínání: šněrování Podešev: gumová podešev Tvar špičky: kulatá Cena: 1.299,- Kč V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat, rád zodpovím vaše dotazy. Komunikace pouze telefonicky na tel: 731 332, na SMS nereaguji. Děkuji za pochopení.
Espadrilky černé
Espadrilky černé Prodám černé espadrilky. Jsou velmi krásné s černým vlnitým zdobením. Velikost je 37 jsou ale spíše větší. Boty jsou nenošené. Bez cedulek.. pouze vyzkoušené. Špatná velikost, proto prodávám. Posílám Zásilkovnou za 80,- ( podle tarifu )
Letní pohodlné BOHO espadrilky na klínu, šněrovací vel. 41
Sexy letní espadrilky na klínku se zavazováním kolem kotníku, zn. Miista. Tento model bot je nepostradatelným doplňkem letních outfitů v boho stylu. Šněrovací sandály jsou skvělou nabídkou letních bot pro každodenní nošení. Díky vázání jsou boty lehké, ženské a zároveň se ideálně přizpůsobí k chodidlu. Pohodlné a příjemné díky použitým materiálům: svrchní materiál nubuk, vnitřní materiál kůže, krycí stélka je také z kůže a podešev je z umělého vlákna. Díky svršku, který je vyroben ze semišové kůže, se boty skvěle přizpůsobí Vašim chodidlům, zajišťuje jim měkkost a pohodlí. Výška platformy vpředu je 1,5 cm. Výška klínu 5 cm. Délka vnitřní stélky je 26 cm. Velikost je značena 41. Espadrilky jsou nové, jejich PC byla 5520 Kč.
Geox baleriny + espadrilky 37, 38
Boty Geox nosene, espadrilky jako nove. Boty Geox spíše na uzsi nohu, vel. 37,5, espadrilky 38. Lze prodat i zvlášť. 450,- za oboje.
Espadrilky TOMMY HILFIGER - vel. 42
Prodám nové, nikdy nenošené espadrilky Tommy Hilfiger MIDNIGHT vel. 42. Nevhodný dárek. Předání Praha.