inzerce, prodej, prodám, bazar

Dámské - dívčí trekingové boty Columbia

Kategorie: Boty

Nabízím téměř nově trekingové boty zn. Columbia. Boty jsou vhodné na turistiku, k celoročnímu nošení. Svršek je kombinací kůže a látky. Velikost je 37, délka stélky 25 cm. Nabízím k prodeji, neboť mi jsou malé. Měla jsem je pouze 1x na noze. Pořizovací cena byla 1800,- Kč.
Dámské - dívčí trekingové boty Columbia
Podobné inzeráty
Columbia FACET45 OUTDRY - Trekingové boty
Prodám Columbia FACET45 OUTDRY - Trekingové boty. Nošené, ale v solidním stavu. Původní cena kolem 4 000 Kč. Velikost 43. Pořízeno 16.12.2021 takže bez záruky. Platba předem na účet nebo při uhrazení poštovného zašlu na dobírku.
Trekingové tenisky Columbia
Prodám trekingové tenisky značky Columbia, 2x nošené, jako nové, vel. 11, tenisky jsou super, ale potřeboval bych menší.
trekingové boty Columbia Waterproof vel. 43
Prodám voděodolné trekové boty Columbia CRESTWOOD WATERPROOF M vel. 43, UK 9 s odolnou podešví. Nosil syn 1 sezonu. Podrážka není vůbec ochozená. Předání Brno nebo Tetčice u Rosic. . Ve Sportisimo nyní nové za 1700 Kč.
trekingové boty
1)Prodám nové nenošené goretexové boty. Spolehlivá obuv pro túry. Spojení tuhé konstrukci boty s nápadně nízkou hmotností. Mimořádná lehkost tohoto modelu je dána kombinací semišové kůže a prodyšného syntetického materiálu Aku Air8000. Navzdory své velmi nízké hmotnosti je bota také dobře polstrovaná. Podešev Vibram®, která nabízí dobré odpružení. Ochranný pás dodává botě další extra odolnost. Zavazování na tkaničky a v horní části boty na háčky pro dokonalé přilnutí k noze. Poutko v zadní části pro snadné obutí. Barevná kombinace šedá a béžová. Velikost EUR 39 a1/2 (viz foto). Cena při osobním odběru 2000 korun, nebo + poštovné. 2)Prodám trekingové pevné boty, membrána Goretex. Velikost EUR 42,5, délka stélky viz obr. Nošeny jen jednou, výborný stav, pouze na vnitřní straně pravé boty chybí poslední kovová sponka pro tkaničku, což zohledňuji v ceně (na funkci to nemá vliv)-viz obrázek. Vhodné pro turistiku i jiné outdoorové aktivity. Cena při osobním převzetí 990 korun, nebo + poštovné.
NOVÉ dámské boty Columbia Conspiracy Razor Suede vel. 37 EUR
Nikdy nenošené, NOVÉ kožené dámské boty Columbia Conspiracy Razor Suede vel. 37 EUR ve světle béžové barvě. Velice lehké nízké boty vhodné na výšlap do terénu i do města. Broušená kůže, přilnavá tvarovaná podrážka OmniGrip s měkkou tlumící pěnou TechLite. Chůze jako v "bačkůrkách"... Možný osobní odběr i zaslání poštou (plus poštovné). Podívejte se, prosím, i na mé další inzeráty, najdete možná něco, co by se Vám hodilo :-)
Boty Columbia,Bata,Tamaris,lodičky Graceland
Prodám dámské outdoor boty zn. Columbia DAKOTA DRIFTER WP vel. 40, šedé se žlutými prvky, s membránou. Obuté jednou, v perfektním stavu. PC 1499 Kč. Cena 799 Kč. 1.elegantní lelegantní lodičky zn. Graceland vel. 38, lesklá nude, 10 cm, platforma a podpatek vzor hadí kůže, málo nošené, pouze trochu světlejší odstín mezi platformou a vrchní částí boty na pár místech.Ale podpatek v perfektním stavu. Cena 190Kč. 2.kožené tenisky zn. Baťa Colour´s of Ostrava vel. 39, limitované edice určená mj. pro návštěvníky festivalu, černé se vzorem bublin. Velmi málo nošené, kvůli covidu byl festival zrušený a tak jsem je nenosila. Dvojité tkaničky černé a růžové, možnost kombinace vázání. V perfektním stavu. Cena 390 Kč. 3.kožené dámské mokasíny zn. Tamaris, vel. 39, vnitřní měkká stélka Touch it, hnědé, pouze pár lehkých škrábanců, jinak velmi dobrý stav. Cena 350 Kč.