inzerce, prodej, prodám, bazar

Dámské běžecké boty Scott Supertrac Ultra RC

Kategorie: Turistika, horolezectví

nevhodná velikost (po porodu už je neobuju)
nachozeno cca 20km (vzaté jednou)
velikost 39
Dámské běžecké boty Scott Supertrac Ultra RC
Podobné inzeráty
Dámské trek boty Salomon X Ultra 3 vel.40
Kvalitní turistické boty . Top stav. Rychloutahování Quicklace'Stélky délky 26cm. Pc.2590.- Nová nabídka značky pro nejnáročnější Salomon. Trekové boty uzpůsobené dámskému chodidlu Salomon X Ultra W. Dobře padnou, podrží vás v terénu a speciální technologie šetří energii na každém kroku. Dámské boty X Ultra W od firmy Salomon jsou díky nízkému profilu velice stabilní a pohodlné. Na jakémkoliv povrchu se můžete spolehnout na přilnavou podešev Contagrip® TD s výborným záběrem. Absorpci otřesů zajistí mezipodešev z kvalitní vstřikované EVA pěny EnergyCell. Perfektní obuv pro náročnější turistiku.
Dámské trek boty Salomon X Ultra Trek GTX vel.40
Top stav.Vhodné i do chladného počasí. Mají membránu Goretex.Stélky délky 26 cm.Pc.4000.- Nabídka značky pro nejnáročnější Salomon. Pohorky uzpůsobené dámskému chodidlu Salomon X Ultra GTX Trek W. Dobře padnou, podrží vás v terénu a speciální technologie šetří energii na každém kroku. Dámské boty X Ultra GTX W od firmy Salomon jsou díky vyššímu profilu velice stabilní a pohodlné. Na jakémkoliv povrchu se můžete spolehnout na přilnavou podešev Contagrip® TD s výborným záběrem. Absorpci otřesů zajistí mezipodešev z kvalitní vstřikované EVA pěny EnergyCell. Perfektní obuv i pro náročnější terén.
Nové DYNAFIT ULTRA 100 BLACK OUT/NIMBUS vel. 40
Pohodlná běžecká bota s vynikajícím tlumením díky nově vyvinuté měkčí podrážce Trailová bota ULTRA 100 je vhodná pro ultra běhy. Tlumení boty v podešvi poskytuje nadstandardní komfort i po mnoha uběhnutých kilometrech. Vnější POMOCA podrážka má skvělý grip a je ideální na členitý horský terén i za deštivých podmínek. Heel Proloader poskytuje výbornou podporu pro patu a kotník. Tkaničky mohou být schovány do síťovaného panelu na jazyku. Bota ULTRA má 6mm drop (rozdíl mezi patou a špičkou). Nové v krabici,velikost 40
Nesmeky Nortec Nordic z nerezové oceli, velikost 35 – 39
Prodám ultralehké rychloupínací nesmeky značky Nortec vyrobené z elastomeru propojeného s nášlapnou konstrukcí z nerezové oceli pod botou realizovanou kombinací řetězových prvků a spojek, zelená barva, včetně kompaktního pouzdra z technického a funkčního materiálu, 21 osmimilimetrových dlouhých hrotů maček, rovněž všechny další kovové součásti z nerezové oceli, ideální především pro běžecké aktivity, vynikající přilnavost k botě, rychlé nazutí, lze nosit na turistické boty, ale i na trailové běžecké boty, hmotnost pouze 290 gramů, silikonový elastomer testovaný až do - 60 ° C, 3x použité. Z důvodu zakoupení malé velikosti 2 zadní spojky na každém kusu poškrábány, jinak bez jakéhokoli poškození.
Prodám běžecké boty Salomon Speedcross3
Prodám nikdy nepoužité běžecké boty Salomon Speedcross3 dle obrázků
Běžecké boty s hřeby na sníh a led Icebug vel.37,5
Běžecké boty s hřeby pro chůzi a běh na sněhu a ledu Icebug vel.37,5.Dobrý stav,málo používané.Cena nových cca 4000kč,nyní 990kč