inzerce, prodej, prodám, bazar

Dámská tepla zimní čepice + šála Nové

Kategorie: Doplňky

Dámská tepla čepice + šála/set. Nové. Platba předem na účet. Doporučená zásilka 99 Kč, zásilkovna 80 Kč.
Dámská tepla zimní čepice + šála  Nové
Podobné inzeráty
Rukavice aj. doplňky
Patery palčáky-rukavice+jedny prstové rukavice, čtvery vlněné palčáky ručně pletené, trochu koušou, bílé palčáky jsou ze slabšího acrylicu a zrzavé prstové dírkované z akrylicu, nošené, bílé palčáky a barevné nošené minimálně, jedny zdarma k obj. nějakých zimních věcí nad 160kč z bazárku Zelené krátké polorukavice, pletené ručně, nenošené,měkký acrylic Žlutá šála s pruhy, syté barvy, silnější, hebká s malým zašitím, jinak bez vad Bílá kroucená šála,měkký a příjemný materiál v kombinaci s háčkováním, bez vad.Hnědozlatá hebká, smyčková, bez vad. Barevná fleecová pružná čelenka, měkký fleece, nošená, běžné známky nošení-zdarma k obj. nad 180kč. Červené návleky na zápěstí s výšivkou, pletené ručně, nošené, běžné známky nošení Polorukavice s umělým kožíškem uvnitř a okolo lemů, na boku šněrování, barva tmavá hnědočervená, mírně pružný velmi příjemný mater., vzaté jednou, jsou mi těsné Bílá, pletená čepice, nošená. Poslední velká šála, zn.H&M, nošená, běžné známky nošení, mater.měkký, středně silný, teploučký. Pošt.dle čp. Další neuvedené věci také nabízím. #bíládlouhášála#bílákroucenášála#hnědozlatášála#hnědákroucenášála#dlouhápletenášála#šálaboa#teplášála#boa#pletenérukavice#palčáky#flecováčelenka#návleky#pletenáčepice#zimníčepice#polorukavice Není-zelené dlouhé rukavice.
Šála s bambulemi a čepice s kšiltem pletené
Pletená šála 185 cm, v pletení lesklá nitka, neškrábe, čepice pletená s kšiltem, moc nenošené, cena za soupravu, jen mi doma leží, plus poštovné.Podívejte se na další mou zajímavou nabídku.
Čepice a šála se sobi nová prodám set šálu a čepici rouška
Nový set lze pouzit jako roušku ručně šitý krásný dárek vyhraný na plese šála a čepice se sobi výroba Česká republika viz štítek žádná china
Nová krásná smaragdová šála M&S
Nová krásná smaragdová šála M&S,teplá a měkoučká,nenošená,(možno i čepici CK v téže barvě ,též nová).Možno zaslat balíkovnou +65,-kč.
NOVÝ multifunkční nákrčník/tunel/šála
Originální zimní šála AČR, kterou lze použít jako šálu, kuklu, pokrývku hlavy... Materiál : 100% vlna Rozměr : 19 x 100cm Barva : oliv
NOVÁ krémová šála
Nenošená, bez visačky Krémová teplejší zimní šála AČR