inzerce, prodej, prodám, bazar

Dámská šála, šátek

Kategorie: Doplňky

Nabízím málo nošený letní šátek. Je dostatečně dlouhý i široký. Na požádání přeměřím. Posílám v obálce poštou za 35.- Kč
Dámská šála, šátek
Podobné inzeráty
Dámský šátek, šála s třásněmi
Dámský šátek, šála s třásněmi černo-bílý se vzorem. O rozměru cca 110x115. Zasílám přes Balíkovnu, Zásilkovnu, PPL, Českou poštu. Zasílání je možné i do zahraničí. Cena dopravy bude upřesněna dle váhy a velikosti balíčku. Při zasílání preferuji platbu předem, děkuji za pochopení.
Rukavice aj. doplňky
Patery palčáky-rukavice+jedny prstové rukavice, čtvery vlněné palčáky ručně pletené, trochu koušou, bílé palčáky jsou ze slabšího acrylicu a zrzavé prstové dírkované z akrylicu, nošené, bílé palčáky a barevné nošené minimálně, jedny zdarma k obj. nějakých zimních věcí nad 160kč z bazárku Zelené krátké polorukavice, pletené ručně, nenošené,měkký acrylic Žlutá šála s pruhy, syté barvy, silnější, hebká s malým zašitím, jinak bez vad Bílá kroucená šála,měkký a příjemný materiál v kombinaci s háčkováním, bez vad.Hnědozlatá hebká, smyčková, bez vad. Barevná fleecová pružná čelenka, měkký fleece, nošená, běžné známky nošení-zdarma k obj. nad 180kč. Červené návleky na zápěstí s výšivkou, pletené ručně, nošené, běžné známky nošení Polorukavice s umělým kožíškem uvnitř a okolo lemů, na boku šněrování, barva tmavá hnědočervená, mírně pružný velmi příjemný mater., vzaté jednou, jsou mi těsné Bílá, pletená čepice, nošená. Poslední velká šála, zn.H&M, nošená, běžné známky nošení, mater.měkký, středně silný, teploučký. Pošt.dle čp. Další neuvedené věci také nabízím. #bíládlouhášála#bílákroucenášála#hnědozlatášála#hnědákroucenášála#dlouhápletenášála#šálaboa#teplášála#boa#pletenérukavice#palčáky#flecováčelenka#návleky#pletenáčepice#zimníčepice#polorukavice Není-zelené dlouhé rukavice.
Multifunkční šátek Swedteam Ridge - nové, výprodej skladu
2ks zelené 1ks oranžový je vyroben z lehkého příjemného materiálu. Šátek poskytne ochranu při nepřízni počasí, zároveň najde své uplatnění jako bezpečnostní prvek na společných loveckých akcích. Charakteristika: multifunkční šátek prodyšný rychleschnoucí materiál unikátní kamuflážní vzor DESOLVE® Fire™ maximálně viditelný pro lidi, ale pro zvěř ne lze použít jako nákrčník, čelenku, čepici či masku reflexní prvek pro bezpečný lov ochrana proti slunci, chladu, větru i prachu celoroční využití univerzální velikost
Versace hedvábný šátek
Dárek který potěší. Luxusní šátek Versace s gepardem. Šátky od Versace představují luxusní mistrovské dílo a vynikají jedinečnými motivy. Inspirováno šelmami, barvami přírody, a stylovým zkloubením uměním dobových stylů. Šátek je stylovým kouskem outfitu. 100% hedvábí, ručně zpracované okraje šátku. Rozměr: 90x90 cm. Barva luxusní béžová v odstínu gold. Made in Italy. Původní cena 7990 Kč, nabízím za 2790 Kč. V případě zájmu volejte.
DIOR LUXUS KABELKA, ŠÁTEK, ŠPERKY ATD.
Při koupi 3 věcí + 1 věc přidám zdarma jako dárek. Vše je originál! Kabelka Dior vínová burgundy - originál, pouze párkrát vzatá, nevyužitá, nabídky přijímám od 15000 Kč Šátek Dior vínový s číslem 2, cena = 4000 Kč / šátek vpravo už není!!! Šperky - různé, na dotaz, většina je Dior Ostatní věci na dotaz - různé značky. Modré triko Karen Millen, šedé triko Dior, fuchsiová kabelka Carpisa, sada Swarovski, lodičky Louis Vuitton, černá kabelka Roxy, batoh Guess, pončo Burberry, kabát z butiku, kabelka. Lodičky Dior už nejsou! PRODEJ OSOBNÍCH ZNAČKOVÝCH VĚCÍ A PÁR VĚCÍ PRO SBĚRATELE, KTERÉ SE MI NEHODÍ. PIŠTE POUZE NA E-MAIL! TELEFON NEPLATNÝ Z DŮVODU OBTĚŽUJÍCÍCH REKLAMNÍCH NABÍDEK A LIDÍ, KTEŘÍ VOLAJÍ BRZO RÁNO NEBO PO 22H!
Desigual dámský značkový šátek foul galaxy modrý lesklý nový
Úplně nový! Nenošeny, ještě s visačkou. Běžná cena je 999 Kč na diferentu. Typ foul galaxy. Světlé modrý batikovany podklad zdobený lesklými prvky. Příjemný dámský šátek Galaxy s potiskem květin od značky Desigual. Lehký šátek pro nošení celý rok. . Ozdobte se tímto dokonalým šátkem, vhodný v létě i jako pareo. Kód zboží: 20SAWA44/2024 Posílám poštou za 65 Kč doporučené psaní. Neměním!