inzerce, prodej, prodám, bazar

Dámská outdoor bunda Mammut Keiko HS Hooded

Kategorie: Turistika, horolezectví

Prodám dámskou outdoor bundu Mammut Keiko HS Hooded, velikost S, barva modrá. Bunda je nová, nenošená. Membrána Dry Tech Premium. Cena 1600,-Kč. Praha. Tel:
Dámská outdoor bunda Mammut Keiko HS Hooded
Podobné inzeráty
Gore-Tex bunda Mammut Crater HS Hooded Jacket vel.M
Prodám Gore-Tex bundu Mammut Mammut Crater HS Hooded Jacket, velikost M. Střih vhodný spíše pro štíhlejší postavu, výška cca 175cm. Něco přes rok stará, málo používaná (nevyhovuje mi střih). 3-vrstvý velmi odolný gore-tex, 2 velké náprsní kapsy a odvětřání v podpaží. V záruce, Kupováno 2021 původní cena 6999 (zlevněno z 9999, účtenka z Hudy). K vidění ve Všenorech nebo v Praze na Albertově. Viz taky
Péřovka Eigerjoch Pro IN Hooded women
Prodám luxusní dámskou péřovou bundu Eigerjoch Pro IN Hooded od firmy Mammut. Jedná se o velikost S. Bunda je úplně nová a nepoužitá. Původní cena byla 14000,- V případě zájmu nafotím. Ideálně osobní převzetí v Praze a nebo posílám přes zásilkovnu.
Bunda The North Face Summit L3 Ventrix hooded jacket
Lehcé nošená, v pěkném stavu, žádné dírky, fleky atd. Původní cena 5990 Kč. Vel. M. Rozměry: délka rukávu až ke krku 80 cm, šířka v oblasti hrudi 55 cm, délka zad od krčního švu 72 cm. Rencenze bundy zde: Bunda ™ Ventrix hooded jacket je lehká střední vrstva, která z tepelného komfortu neobětuje vůbec nic. O to se postará inteligentní technologie zateplení Ventrix™ s otvory v důležitých místech, které se v pohybu otevírají, aby přílišné teplo a vlhkost mohli ven. Kontakt prosím mailem, číslo je smyšlené, aby nebylo zneužito. Podívejte se i na mé ostatní inzeráty.
bunda - MAMMUT
Dámská tenká , funkční bunda MAMMUT SOFtech větru , vodě odolná , dvě kapsy na zip. Velikost M na výšku kolem 165cm .Výborný stav.
Dámské trekingové boty Mammut vel.37
Dámská obuv Mammut, Reichle footwear technology, bleděmodré, ve velmi dobrém stavu.
Dánska bunda Mammut Crater
prodám používanou bundu. Má 2 dírky na rukávu. Neměla jsem čas na opravu, a moc ji nenosím. Myslím, ze se tato vada dá opravit aby to neubiralo na funkčnosti. Zde prikladam link na stránku kde ji prodávají a mají tam popis. :-) Na ceně se rada domluvim, byla bych rada aby se ještě využila pokud je možnost.