inzerce, prodej, prodám, bazar

Dámská motorkářská helma

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

Dámská motorkářská helma. Značka Astone mini jet S 55-56 CM. Ve velmi dobrém stavu, téměř nová. Byla použita tak 10x maximálně.

Původní cena: 2490,-
Dámská motorkářská helma
Podobné inzeráty
Dámská motorkářská helma
Dámská motorkářská helma Astone CX APPRO velikost S. Ježděná na čtyřkolce při výjimečných jízdách. Stav pár škrábanců.
Motorkářská helma HJC + intercom
Motorkářská helma HJC. Velikost L. Vybavená intercomem viz foto. Původní cena helmy 4400 Kč + intercom 7100 Kč. Nyní celková cena.
Motorkářská helma Shark
Motorkářská helma velikost S (55-56), 1450g
Dámská motorkářská bunda - křivák
Dámská motorkářská bunda - křivák, je prakticky nová. Velmi kvalitní kůže. Velikost 44/46. Dovoz Německo. Původní cena 5 500 Kč. osobní vyzvednutí Vlašim / Praha - po dohodě. v případě dotazů kontakt p. Setnička: .
Dámská motorkářská bunda
Dámská motorkářská bunda REVIT, velikost: 42, 5x použitá, téměř jako nová. PC: 3500
Moto helma Shark Spartan Carbon TOP STAV
Minimálně použitá. Kosmetické vady téměř žádné. Ještě se nestihla ani vymáčknout vevnitř. Zakoupena 1.6.2021 - stále v záruce S přítelkyní jsme si pořídili stejné helmy. Já tu svou otestoval při autonehodě. Obstálá střet s autem a zachránila mi hlavu. Jelikož je motorka KO tak prodávám druhou helmu která je naprosto v pořádku. Přítelkyní jezdila pouze jako spolujezdec a to ještě velice zřítka. Helma v záruce materiál skořepiny: Carbon/kevlar nastavitelný ventilační systém zajišťující dokonalé větrání a maximální odvod vlhkosti velikosti skořepiny : S bradový deflektor maximálně snižující hluk uvnitř přilby proměnlivá tloušťka hledí odstraňující optické zkreslení čiré hledí MaxVision s úpravou proti poškrábání a Pinlock fólií interiér Easy-Fit uzpůsobený pro snadné použití dioptrických brýlí Bezpečnostní zapínání na dvojitý D-kroužek hmotnost : 1290 g 50 g Uvnitř je vložený PINLOCK 70 Prodávám i další věci na motorku, tak se podívejte na mé další inzeráty. Přilba , helma , moto , motorkářská , integrální helma , integrální přilba