inzerce, prodej, prodám, bazar

Dámská lezecká obuv

Kategorie: Vše ostatní

Nová dámská lezecká obuv vel. EUR 41 1/2
Dámská lezecká obuv
Podobné inzeráty
Nová Dámská běžecká obuv Asics gel - Nimbus vel.38
Nová Dámská běžecká obuv Asics gel - Nimbus vel.38 (24 cm) Více na webu Původní cena 4950,- Špičková tréninková neutrální obuv v omezené edici v bojových japonských barvách s bezpečnostní odrazkovou technologií. Podešev je konstruována ze dvou různých pěn, mezi kterými jsou polštářky gelu. Bezešvý svršek je velmi příjemný a funkční. Prémiová kvalita s nejpohodlnější konstrukcí je zárukou správného tréninku. Model Nimbus nese jméno dle nadýchaných oblaků v atmosféře, což připomíná jeho pohodlnost. Tato obuv je ideální jak pro zodpovědného začátečníka, tak pro zkušeného maratonce.
Taneční boty Beata LAT vel. 37
Prodám taneční obuv od české značky JFDance pro latinskoamerické tance, jak pro profesionální tanečnice, tak pro účastnice tanečních kurzů. Svršek ze saténu tělové barvy dává obuvi decentní vzhled, změkčená podrážka poskytuje dostatečné pohodlí a nastavitelný pásek umožňuje připevnit obuv ke kotníku nebo okolo nártu. Podpatek 85 mm, velikost boty 5,5 (37). V ceně je i kartáč na obuv a pytlík na obuv.
Zápasnická obuv Adidas HVC vel. 40
Prodám zápasnickou obuv HVC velikost 40. Málo používané, jako nová. PC 1550,- Kč. Zápasnická obuv HVC patří mezi váhově nejnižší modely z nabídky značky adidas. Díky nízkému profilu tohoto modelu je tato bota využitelná napříč celým spektrem bojových sportů a umění. Podrážka je ohebná a je lepená, zároveň nezanechává na umělých površích žádné šmouhy. Zavazování je na tkaničku a jeden suchý zip v oblasti kotníku. Velká část boty je vyrobena z prodyšného materiálu, který dobře odvětrává - odvádí nadbytečnou teplotu.
Domácí lezecká stěna
Zdravím, dávám k prodeji z důvodu stěhování podomácky vyrobenou tréninkovou lezeckou stěnu. Skládá se z 3x OSB desek rozměru 250x64x2cm, nahoře zaklíněný polystyrem zpevněný dibond deskou. Na celkovou výšku stropu 265 cm. Nastřeleny chyty od české firmy Makak v hodnotě 4000 kč. Kvalitní montáž na boulder stěny. Jen párkrát použita v době lockdownu. Záměr byl trénovat prsty, úchop, výdrž lezením kolem dokola. Pouze osobní převzetí v Třeboni (bez presek).
Cvičná lezecká stěna pro horolezce
Nabízím tuto cvičnou horolezeckou stěnu.Původní cena byla asi 1500 kc
Sport.obuv dámská NIKE COURT LITE 2W výhodná koupě Kč 750 -
Prodám sportovní dámskou obuv NIKE COURT LITE 2W, zcela novou,nenošenou. Zakoupenou ve slevě za Kč 999,viz fotos, nyní dám slevu a nabízím za pouhých Kč 750. Měla jsem ji delší dobu uloženou ve skříni, takže již není v záruce. Bílá barva, velikost UK 6, EUR 40, cm 25,5. Pouze osobní předání v Praze kvůli vyzkoušení. e-mail mikihavr@ tel