inzerce, prodej, prodám, bazar

Dámská kožená moto bunda NAZRAN CRUISER s chrániči, vel S/M

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

Kožená dámská moto bunda Nazran s vložkou a s chrániči. Velikost je spíš S nebo menší M.

Stav zboží: bunda je nošená, v pěkném stavu, udržovaná, bez poškození, neodřená, zipy jsou v pořádku

Vlastnosti:

- vyjímatelné CE certifikované chrániče na ramenou a loktech a kapsa na chránič zad
- pravá hovězí kůže o síle 1.2 - 1.4 mm
- vyjímatelná teplá vložka
- v pase pásky na stažení
- prodyšná podšívka
- zip pro možné spojení s kalhotami
Dámská kožená moto bunda NAZRAN CRUISER s chrániči, vel S/M
Podobné inzeráty
Dámská kožená bunda NAZRAN LADY vel.XL
Dámská kožená bunda NAZRAN LADY vel. XL Dámská kožená bunda značky NAZRAN, v moderním a slušivém střihu Původní cena 4800,- nyní akce 3600,- Vyrobena z kvalitní kůže o síle 1,2 - 1,4mm CE protectory - vyjímatelné - EN 1621-1-98 (měkké) Zip puller Přední zapínání na zip 2 přední kapsy na zip Rukávy ukončeny zipem a jištěny manžetkou na druk vel. XL
Dvoudílná kožená kombinéza NAZRAN - vel. XL-3XL
Dvoudílná kožená kombinéza NAZRAN - vel. XL-3XL Kožená bunda NAZRAN - vel. XL, cena: 1990 Kč Délka: 62 cm Délka rukávů od podpaží: 48 cm Délka rukávů od ramen: 67 cm Šířka přes hrudník: 61 cm Šířka v pase: 53 cm Šířka přes ramena: 52 cm Rozměry jsou měřeny na vnějšku bundy LZE ZAKOUPIT POUZE BUNDU Chrániče ramen, loktů a zad Reflexní prvek Černo-stříbrno-bílá Opotřebovaná kůže na loktech a dolním lemu - foto (B531) Kožené kalhoty NAZRAN - vel. 3XL, pas: 96 cm, cena: 1990 Kč Délka: 105 cm Šířka v pase: 48 cm Délka od pasu k rozkroku: 33 cm Šířka nohavic v rozkroku: 34 cm Šířka v bocích: 54 cm Délka nohavic od rozkroku dolu: 72 cm Rozměry jsou měřeny na vnějšku kalhot LZE ZAKOUPIT POUZE KALHOTY Výztuhy boků a kolen Suché zipy na slidery Drobné oděrky Na kolenou opotřebované (B532)
NOVÁ kožená pánská moto bunda SPARK Romp vel. L
Prodám NOVOU (pouze vyzkoušenou) pánskou koženou bundu na motorku SPARK Romp vel. L. Ale je to spíš menší M. Mám 179 cm a 75 kg a při zkoušení mi byla velmi těsná s protektorama a po jejich vyndání stále těsná, ale bez silné mikiny už použitelná. Prodloužený střih, extra jemná kůže, odnímatelné protektory ramen, loktů a zad, dotahování v pase, elegantní prošívání, velké množství kapes, ventilační otvory. Detailní popis produktu Pánská kožená moto bunda Spark Romp, černá Pánská kožená moto bunda SPARK Romp s prodlouženým střihem je vyrobena z extra jemné hovězí kůže. Nabízí perfektní spojení kvalitních materiálů spolu s pevností a ochranou. Od ostatních modelů se liší elegantním prošitím v oblasti ramen a předloktí. Pánská kožená moto bunda SPARK Romp disponuje vyjímatelnými CE protektory, které jsou umístěny v oblasti ramen, loktů a zad. Odnímatelná vnitřní vložka Thermomix se stará o vhodný tepelný komfort při různých povětrnostních podmínkách. Ventilační otvory spolu s membránou zajišťují odvod přebytečného tepla a dostatečnou prodyšnost. Navíc díky prodlouženému střihu s dotahováním v pase už během jízdy nikdy neprochladnete. Bundu lze spojit s kalhotami pomocí YKK zipu. Praktičnost bundy je podpořena šesti předními a dvěma vnitřními kapsami. Pánská kožená moto bunda SPARK Romp dokonale sedne a lze ji používat také pro běžné nošení. Specifikace: svrchní materiál: měkčená hovězí kůže vnitřní materiál: polyamid, taffeta, thermomix elegantní prošití v oblasti ramen a předloktí velké množství kapes odnímatelná tepelná vložka vyjímatelné CE protektory ramen, loktů a zad překrytí zipu. vsezapar@
Dámská kožená bunda na motorku Nazran M - L
Kožená dámská moto bunda velikost od výrobce XL, sedí spíš na L. Šířka přes prsa 52 cm, pas 48 cm, spodní lem 49 cm, délka 64 cm, rukáv 63 cm. Značka Nazran, loketní, ramení chrániče, chránič páteře, vyjímatelné. Bunda je více ježděná, ale poslouží. Žádné vady nemá.
Dámská kožená bunda na motorku NAZRAN Cruiser vel L
Prodam bundu na motorku znacky Nazran, damska, vel. L. Top stav noveho vyrobku. Jeté 4x!! Původní cena 4500 Kc. Motorka nevyužité a na prodej. Vice veci na prodej zde na mem profilu.
Dámská moto bunda Nazran
Polokožená dámská motorkářská bunda Nazran černá s riflovinou, chrániče a výztuhy, větrání. Pevná kůže. Moto bunda má "papírově" velikost S, ale sedí i na L. Krátký zip pro sepnutí ke kalhotám. Cena dohodou.