inzerce, prodej, prodám, bazar

Dámská běžecká vesta Salomon Active Skin 8 W Set

Kategorie: Vše ostatní

NOVÁ, včetně 2x 500 ml bidonů, velikost M. Přizpůsobená anatomii ženského těla. Objem 8 litrů. Nikdy nepoužitá. Původní cena 2.390,-, nyní 1.600,-.
Dámská běžecká vesta Salomon Active Skin 8 W Set
Podobné inzeráty
Nová Dámská běžecká obuv Asics gel - Nimbus vel.38
Nová Dámská běžecká obuv Asics gel - Nimbus vel.38 (24 cm) Více na webu Původní cena 4950,- Špičková tréninková neutrální obuv v omezené edici v bojových japonských barvách s bezpečnostní odrazkovou technologií. Podešev je konstruována ze dvou různých pěn, mezi kterými jsou polštářky gelu. Bezešvý svršek je velmi příjemný a funkční. Prémiová kvalita s nejpohodlnější konstrukcí je zárukou správného tréninku. Model Nimbus nese jméno dle nadýchaných oblaků v atmosféře, což připomíná jeho pohodlnost. Tato obuv je ideální jak pro zodpovědného začátečníka, tak pro zkušeného maratonce.
Salomon běžecký batoh
Použitý běžecký batoh (vesta) Salomon Advanced skin 12 velikost XS,S bez poškození.
Dětská ochranná jezdecká vesta
Prodám dvě jezdecké ochranné vesty Decathlon vesta-velikost 4-6 let cena 500 CZK. Vesta USG - velikost v priloze. cena 1000 CZK
Chytre hodinky samsung watch active
Prodam chytre hodinky samsung watch active vse plne funkcni jsou jak nove.
Active ankle nový velikost M
Prodám nový Active ankle velikost M. Super ochrana, kombinuje stabilitu s optimální funkcí kotníku. V okolí Ústí nad Orlicí do 20km mohu dovést.
Jezdecké boty, chapsy, vesta
Prodám dětský jezdecký set, který se skládá z jezdeckých bot, velikost 38, délka podrážky 26 cm, na levé botě je mírně popraskaná kůže, chapsy jsou velikost S a vesta je velikost XL, v případě zájmu je možné vše vyzkoušet. Možnost i samostatného prodeje. Osobní odběr Šestajovice – Praha východ, popřípadě Praha Černý most. Pro více informací, pište prosím sz.