inzerce, prodej, prodám, bazar

Dámská bunda IXON - TOTÁLNÍ VÝRPODEJ

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

Nová dámská textilní bunda IXON STRADA LADY šedá vel. S.

Totální výprodej skladu. Cena 1 000,– Kč.

Poštovné a balné 300,– Kč.

Bez možnosti odpočtu DPH.
Dámská bunda IXON - TOTÁLNÍ VÝRPODEJ
Podobné inzeráty
Dvoudílná kombinéza, rukavice, boty
Prodám praktický NOVÝ komplet IXON v černobílé barvě - viz. foto, který se skládá z dvoudílné kombinézy, rukavic a bot. Jedná se set koupený na jaře 2022 a jetý cca 8x. Koupeno v PAOLO, s.r.o. - Dlouhá Třebová, vše je ještě v záruce. 1. Rukavice IXON - RS TEMPO AIR - vel. 2XL Pořizovací cena 2.290,-Kč 2. Boty ADRIA-SR černé moto boty W2 BOOTS - vel. 44 Pořizovací cena 3.490,-Kč 3. Dvoudílná kombinéza IXON VORTEX WHITE - Bunda vel. 2Xl - kalhoty vel. XL Detailní popis produktu Pořizovací cena 19.500,-Kč Tato špičková kožená moto kombinéza IXON Vortex je speciálně navržená pro sportovně založené motorkáře. Má skvělý střih a je vyrobena z prémiové hovězí kůže. Spojovací zip po celém obvodu umožňuje snadné sepnutí bundy s kalhotami na motorku. To je nejen praktické, protože ti nepotáhne na záda, ale také velmi bezpečné. Díky měkké a poddajné prémiové hovězí kůži a přidaným stretchovým panelům se v těchto kalhotách budeš od první chvíle cítit velmi komfortně. Perforované panely a vnitřní vložka ze 3D síťoviny napomáhají proudění vzduchu a regulují vnitřní prostředí. Tím se i jízda v horkém letním počasí výrazně zpříjemní. Vlastnosti kalhot: CE homologované sportovní kožené kalhoty Level1 materiál 100% hovězí kůže s perforovanými panely pro odvětrání vnitřní vyjímatelná polyesterová vložka pružné kožené panely na zádech, bocích a nad koleny pružné strečové panely v tříslech a na nohavicích s aramidovými vlákny odnímatelné plastové slidery na nohavicích dlouhý zip pro připnutí bundy Ze zdravotních důvodů se bohužel zbavuji motorky i oblečení. V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat na níže uvedeném tel. čísle.
Dámská bunda IXON - TOTÁLNÍ VÝPRODEJ
Nová dámská textilní bunda IXON STRADA LADY černá vel. S. Totální výprodej skladu. Cena 1 000,– Kč. Poštovné a balné 300,– Kč. Bez možnosti odpočtu DPH.
Pánská bunda IXON - TOTÁLNÍ VÝPRODEJ
Nová pánská textilní bunda IXON ENDLESS modro-černá vel. L. Totální výprodej skladu. Cena 2 500,– Kč Poštovné a balné 300,– Kč. Bez možnosti odpočtu DPH.
Pánská kožená bunda IXON - TOTÁLNÍ VÝPRODEJ
Nová pánská sportovní kožená bunda IXON MYSTIC černo-šedá vel. L. Totální výprodej skladu. Cena 2 500,– Kč. Poštovné a balné 300,– Kč Bez možnosti odpočtu DPH.
Dvoudílná textilní kombinéza IXON - vel. 56-58
Textilní bunda IXON - vel. 2XL/56, cena: 2250 Kč Délka: 75 cm Délka rukávů od podpaží: 51 cm Délka rukávů od ramen: 68 cm Šířka přes hrudník: 66 cm Šířka v pase: 55 cm Šířka přes ramena: 54 cm Rozměry jsou měřeny na vnějšku bundy LZE ZAKOUPIT POUZE BUNDU Chrániče ramen, loktů a zad Odepínatelná termovložka Zipy na odvětrávání Reflexní prvky (B188) Textilní kalhoty IXON - vel. 3XL/58, pas: 102 cm, cena: 1490 Kč Délka: 110 cm Šířka v pase: 51 cm Délka od pasu k rozkroku: 31 cm Šířka nohavic v rozkroku: 34 cm Šířka v bocích: 64 cm Délka nohavic od rozkroku dolu: 83 cm Rozměry jsou měřeny na vnějšku kalhot LZE ZAKOUPIT POUZE KALHOTY Chrániče boků a kolen Reflexní prvky Zipy na odvětrávání Nohavice od výfuku - foto (B189) (B188-B189)
TEXTILNÍ DÁMSKÁ MOTOBUNDA IXON IDYLLIC
BUNDA TEXTILNÍ DÁMSKÁ IXON IDYLLIC ČERNÁ vlákna SPYLEX vodě odolná kompletně odnímatelná zimní vložka reflexní pásky mnoho vnitřních kapes vnější kapsy regulovatelné stahovací manžety a pásky odnímatelné CE protektory na ramennou a loktech odnímatelný měkký zádový CE protektor DESIGNEM tvoří pár s bundou MAJESTIC