inzerce, prodej, prodám, bazar

Dalekohled Komandir 20x50

Kategorie: Ostatní

Dalekohled Komandir 20x50
Nová řada binokulárních dalekohledů je určená pro každého pozorovatele. Vhodné pro sportovní akce, rekreaci, koncerty, sledování přírody, zvířat, ptáků a různé další aktivity. Comet nabízí dalekohledy všech populárních parametrů za příznivou cenu. Tělo s pogumovaným povrchem a ergonomickou částí pro palce včetně protiskluzové zarážky na hřebeni pro prsty. Optické ošetření "Multi-Coated" vede ke zvýšení propustnosti světla, nabízí jasnější a ostřejší obraz s vysokým kontrastem.
Dalekohled Komandir 20x50
Podobné inzeráty
Dalekohled ruský 20x50 s kompasem a historic.znaky SSSR
Dalekohled, 20x50, s kompasem, vyryté znaky SSSR, srp a kladivo atd. - pro sběratele. Včetně pouzdra.
Novy dalekohled FUJINON-MARINER 7X50WP-XL vodotesny
špičkový námořní dalekohled, který se při pádu do vody neponoří ale plave na hladině. Čočky jsou na všech opticky aktivních plochách pokryty několika vrstvami antireflexní povrchové úpravy. Dalekohled má vodotěsnou odlehčenou konstrukci s odolným polykarbonátovým tělem plněným dusíkem. Fujinon 7x50 WP-XL je model s individuálním zaostřováním optických tubusů. balení dalekohled, brašna, popruh, manuá
dalekohled I.R. OPTICS 20x50
dalekohled + obal
Cestovní kvalitní dalekohled 8 x 21 - nový
Nový Cestovní kvalitní dalekohled 8 x 21+ brašna na nošení. Rozměry 11 x 8 x 4 cm. Dalekohled je plně funkční, čista optika.
Prodám dalekohled
Prodám nepoužívaný dalekohled Boshile 12x45. Pořizovací cena 1.290,- Dostal jsem ho nedopatřením; podobný už bohužel mám. Foto viz K ceně je třeba případně připočítat poštovné.
Dalekohled TASCO 10x25 CN-901997B
Příruční dalekohled Tasco 10x25 CN-901997B je vhodný při sledování různých událostí pěkně zblízka. Využijete ho např. při sportovních událostech nebo při jiných událostech odehrávajících se v přírodě. Dalekohled má objektiv pokrytý antireflexní vrstvou a je vybaven poutkem na zavěšení.Zachovalý.Jen volat...