inzerce, prodej, prodám, bazar

Daf 44 Variomatic

Kategorie: Veteráni

Daf 44 Variomatic, 34kW, r.v.1968, naj.68500km, motor lze protočit, posuvná střecha, nálezový stav s malou korozí, slušný interiér, některé díly 2x. Prohlídka po dohodě.
Daf 44 Variomatic
Podobné inzeráty
DAF 44 Variomatic - Prospekt 1971 - VÝPRODEJ
Nabízím prospekt na raritní vůz : DAF 44 Variomatic Výtisk z roku 1971 Prospekt v Holandském Jazyce ve 100% stavu rohy , vazba vše v pořádku . Sběratelská lahůdka !! Více info přes mail . Na Dobírku nezasílám !! PODÍVEJTE SE I NA MOJE DALŠÍ INZERÁTY S AUTO PROSPEKTY !
Dodávka DAF 400 - rarita pro fajnšmekry
Nabízím na prodej nádhernou dodávku DAF 400, krásný zachovalý stroj z roku 91. Motor není elektro, nýbrž 2,5l turbo diesel. Auto není nové, tak má místa která by stála o pozornost, jsou vidět na fotkách. Po technické stránce v dobrém stavu, parádní svezení. Ohromný prostor za pár korun ideální jako obytný nebo na stavbu. Cena je moje představa, doladit jí můžeme na místě.
Vojenský DAF YA-126 Ambulance z roku 1958 s doklady, ř.p.B
Prodám armádní Daf YA-126 ve verzi Ambulance v krásném stavu z roku 1958. Tento holandský nezmar je osazen originálním šestiválcovým benzínovým motorem Hercules o obsahu 4600ccm a čtyřstupňovou manuální převodovkou s redukcí. Stálý pohon zadních kol, pohon předních kol se přiřazuje pákou. Je to šestikolka - rezervy po obou stranách nejsou upevněny napevno, ale protáčí se, aby pomohly při zdolávání těžkého terénu, tzv podpůrná kola. Stav viz fotky, vše plně funkční, včetně samostatného osvětlení a odvětrávání v zadní části pro pacienty. Nosítka jdou vytahnout nebo sklopit, plachta nad kabinou je nová. Podvozek je také zdravý, motor ok, chce to určitě vidět. Doklady EU, možnost přihlásit na bílé nebo zelené, stačí k řízení řidičák skupiny B. Těchto YA 126 bylo vyrobeno ve všech verzích za celou dobu necelých 3500ks, z toho polovina skončila v Africe, takže se jedná o limitovaný počet. K vidění ve Veselí nad Moravou. Více info na tel nebo do zpráv.