inzerce, prodej, prodám, bazar

Cz trial

Kategorie: Veteráni

Vymenim puvodni nepouzity prepinac svetel aprilia pouzivany na cz trial za funkcni prepinac svetel aprilia na CZ enduro. Mozno predani nymburk,kolin,praha.
Cz trial
Podobné inzeráty
Jawa čz ND pionýr fichtl kývačka panelka vývozka 634 trial
Prodám konkrétní díly z fotek a další co se do inzerátu nevejdou, ND na motorku díly na motorky čz jawa kývačka panelka pionýr fichtl malá velká závodní moto ND na motor díly motoru převodovky spojka spojky lamela lamely houkačka klakson kastlík schránka kartery kryty tlumičů vidlice rám kostru štíty brzda motor kartery náhon do motoru plechy blatník dekl maska světlo trial trail harlejka přepínače plechy kastlíky podsedlák řidítka světlo stojan blinkr madlo spínačka víčko nádrže sedlo ráfky aj. motocyklové díly, napište přes formulář a uvedu více, případně si pak vyberte... nevolat, tel. neplatný!
Kolo zapuštěný štít Jawa sport panelka Čz trial 361 35
Nabízím kola na Jawa ČZ Sport panelka trial se zapuštěným typem štítu. Štíty pěkné neomlácené, středy nejsou vytahané od výpletu. Cena za střed plus štít 1500 Kč. Celé kolo 1500 Kč Samotný střed na opravu 300 Kč. Osobní předání možné na trase JH Praha.
Kolesá 19"
Predám 19" kolesá, nové. nerez, kompletné. Špeciálne stredy kolies na TRIAL a Sport, leštené, stočené , nové ložiská, Komplet so štítmi, nové obloženia, všetky pružiny a páčky. Vhodné pre Jawa 250-350 Sport a Trial. Vycentrované, obuť a jazdiť. Len volať +421 903 931 609, prosím.
ČZ TRIAL 175
Prodám novou vložku válce na ČZ Trial 175 typ 994.
Čz 175/470 trial 470.04.01 rám a nd (ne Jawa)
Prodám na trial 470.04 rám v minulosti zřejmě vyspraven, držáky, přední světlo, nové sedlo, spinač a další dle foto, včetně středu a zapuštěných štítů, originál stupačky. Možno přidat válec a hlavu 475. Cena dohodou, raději vše dohromady. Nikomu nic neschovávám a nerezervuji.
Ossa Explorer 250
Prodám už zřídka k vidění trial Ossa Explorer 250. Trial,enduro. Funkční. BEZ TP! Sedačka je nově potažená. Po dohodě mohu přidat nový hliníkový blatník. CENA 45000KČ. SMS NEREAGUJI a volat jen od 8-20h.Děkuji za pochopení.