inzerce, prodej, prodám, bazar

cyklotrenažér Jetblack Z2 fluid

Kategorie: Ostatní cyklistika

Prodám málo použitý trenažér JetBlack Hydrogel Trainer. Popis: funguje na základě laboratorně kalibrované kapalinové technologie. Kapalinová (fluid) technologie umožňuje jezdci srovnatelný přenos síly na pedály jako u jízdy na silnici díky proměnnému odporu fluidní jednotky a podporuje správnou techniku šlapání „do kruhu“ oproti klasickým magnetickým strojům. Další výhodou je možnost tréninku intervalů, kdy záběr je plynulý a intervalový trénink se pro Vás stává reálným i v domácím prostředí! Nově vyvinutý HydroGel váleček (oranžová barva) snižuje hluk o 55% a opotřebení pláště o 25–30%. Maximální odpor se plynule navyšuje až do 900 Wattů! Oproti předešlému modelu 3 vylepšení: Chladící tělo se speciálními prolisy pro snížení zahřívání válce a tím i hluku. Rychloupínací systém SRS (Smart release system).
cyklotrenažér Jetblack Z2 fluid
Podobné inzeráty
Cyklotrenažér Elite Qubo Power Fluid
Prodám cyklotrenažér Elite Qubo Power Fluid. Nový - pouze odzkoušeno (cca 50 km). Cena 4990 Kč. Původní cena 7990 Kč (poslední foto).
Cyklotrenažér Insportline Daxos
Prodám cyklotrenažér INSPORTLINE DAXOS, koupen 2019, poslední rok téměř nepoužíván, Výhodou je velmi tichý chod, vedle cyklotrenažéru může klidně spát novorozenec a jediné co uslyší bude Vaše funění:-). Součástí ceny je i podložka pod cyklotrenažér. Podrobná specifikace viz odkaz. Cyklotrenažér inSPORTline Daxos - inSPORTline Prodám za 14 500 Kč. Odvoz vlastní.
ELITE Smart Fluid
Prodám cyklotrenažér Elite smart fluid. Mám ho jako druhý majitel, koupený kvůli zranění a tréninku. Bohužel mě to moc nechytlo. Dám i s doplňky (podložka, držák na PC a držák předního kola) Vše za 5500,-Kč Tel:673719
Cyklotrenažér ELITE DIRETO X 2020 + příslušenství
Prodám komplet: 1) Cyklotrenažér ELITE DIRETO X 2020 + podložka pod přední kolo, původní cena 18 990 Kč 2) Podložka pod trenažér FORCE MAT PVC, původní cena 934 Kč 3) Prijímač WAHOO USB ANT+, původní cena 990 Kč 4) Hrudní pás Elite Ant HR, původní cena 1 429 Kč Prodám cyklotrenažér s příslušenstvím z důvodů nevyužití již 2. rokem, bez známek poškození, dnes vyzkoušen a plně funčkní. Předtím na něm najeto do 1000km. Kompatibilní s aplikacemi jako Rouvy a Zwift. Pouze osobní převzetí v Ústí nad Labem.
Cyklotrenažér
Prodám cyklotrenažér Insportline Agneta, PC 9290,-Kč, jako nový, nevyužitý Odkaz:
Cyklotrenažer Tacx Neo Smart
Prodám zánovní cyklotrenažer Tacx Neo Smart (nejlepší elektromagnetický cyklotrenažer na trhu). Najeto cca 1000 virtuálních km. Využito při rehabilitaci. Dále nevyužiji. První majitel. Kompatibilní s aplikacemi Garmin, Zwift, Rouvy aj. Původní cena 33000 Kč.