inzerce, prodej, prodám, bazar

Cyklotrenažér Insportline Daxos

Kategorie: Ostatní cyklistika

Prodám cyklotrenažér INSPORTLINE DAXOS, koupen 2019, poslední rok téměř nepoužíván, Výhodou je velmi tichý chod, vedle cyklotrenažéru může klidně spát novorozenec a jediné co uslyší bude Vaše funění:-). Součástí ceny je i podložka pod cyklotrenažér.
Podrobná specifikace viz odkaz.
Cyklotrenažér inSPORTline Daxos - inSPORTline

Prodám za 14 500 Kč.
Odvoz vlastní.
Cyklotrenažér Insportline Daxos
Podobné inzeráty
Cyklotrenažér
Prodám cyklotrenažér Insportline Agneta, PC 9290,-Kč, jako nový, nevyužitý Odkaz:
Cyklotrenažér ELITE DIRETO X 2020 + příslušenství
Prodám komplet: 1) Cyklotrenažér ELITE DIRETO X 2020 + podložka pod přední kolo, původní cena 18 990 Kč 2) Podložka pod trenažér FORCE MAT PVC, původní cena 934 Kč 3) Prijímač WAHOO USB ANT+, původní cena 990 Kč 4) Hrudní pás Elite Ant HR, původní cena 1 429 Kč Prodám cyklotrenažér s příslušenstvím z důvodů nevyužití již 2. rokem, bez známek poškození, dnes vyzkoušen a plně funčkní. Předtím na něm najeto do 1000km. Kompatibilní s aplikacemi jako Rouvy a Zwift. Pouze osobní převzetí v Ústí nad Labem.
Cyklotrenažer Tacx Neo Smart
Prodám zánovní cyklotrenažer Tacx Neo Smart (nejlepší elektromagnetický cyklotrenažer na trhu). Najeto cca 1000 virtuálních km. Využito při rehabilitaci. Dále nevyužiji. První majitel. Kompatibilní s aplikacemi Garmin, Zwift, Rouvy aj. Původní cena 33000 Kč.
Cyklotrenažer Wattbike Atom
Predám cyklotrenažer Wattbike Atom, v perfektnom stave, málo použivaný. Osobný odber
Chytrý cyklotrenažér Tacx Flux S
Prodám chytrý cyklotrenažér Tacx Flux S včetně podložky pod trenažér a podstavce předního kola. Trenažér zakoupen 26.11.2022 Najeto cca 300km Prodáván z důvodu malého využití Možnost osobního předání v Novém Jičíně, Hranicích, Holešově a Olomouci. Původní cena 14400
Smart cyklotrenažér Tacx Satori plus gravel
Prodám interaktivní trenažér Tacx Satori, vhodný na bluetooth/ant+ sledování tréninku. K trenažéru přidám gravel na rámu Merida,osazený ultegrou. Tacx T2400 Satori Smart Cyklotrenažér TACX s možností přenosu dat o jízdě do vašeho tabletu nebo smarphone. Součástí je snímač rychlosti, kadence a výkonu, který pomocí bluetooth nebo ANT+, přenese data do vašeho tabletu nebo mobilu. trenažér má magnetickou brzdou (max.950 wattů) s tichým chodem desetistupňovou regulací brzdného odporu regulace odporu se provádí pomocí páčky, kterou lze umístit na řidítka (objímka uzpůsobena i pro průměr řidítek 31,8mm) měří tyto údaje: rychlost výkon (Watt) frekvenci šlapání více o aplikacích pro tablet/mobil naleznete na