inzerce, prodej, prodám, bazar

Cyklo bunda ekoi

Kategorie: Ostatní cyklistika

Prodám bundu ekoi,vel.L
Cyklo bunda ekoi
Podobné inzeráty
Brýle EKOI PREMIUM 70 AUDIO MUSIC Bluetooth
Nabízím za zvýhodněnou cenu nové bluetooth brýle s náhradním dokoupeným zrcadlovým sklíckem. Brýle jsou nové,funkční,pouze vyzkoušené. Důvod prodeje - nevyužití Doklad ke koupi. Koupené v prosinci 2022. Velmi lehké brýle: 56 gramů. Vibrační reproduktory s vedením kostí. Životnost baterie: 7 hodin Poslouchat hudbu, přijímat hovory, slyšet zvuky okolí, to vše nyní umožňují nové brýle Bluetooth EKOI PREMIUM AUDIO MUSIC. Na několik kliknutí budete moci připojit brýle Ekoï s kostním vedením k mobilnímu telefonu přes Bluetooth, což vám umožní: Poslouchejte hudbu bezpečně, aniž byste blokovali vnější hluk. Vyřizujte hovory díky mikrofonu integrovanému v pobočce, aniž byste museli vytahovat telefon z kapsy. Kombinujte bezpečnost a potěšení, abyste cítili potřebu slyšet své okolí a zároveň si užívali hudbu.
Prodám cyklo helmu EKOI
Prodám cyklo helmu EKOI Trail Forest, vel. L/XL. Matná černá, stavěcí šilt, zapínání na magnet.Málo nošená,zachovalá - nesedí mě,jinak je super. Pořiz. cena 3.500,- prodej za 2.000,- Zlín,
Nová kosmetická taška Ekoi
Nová kosmetická taška Ekoi. Poštovné 69 Kč do pobočky zásilkovny. Platba předem na účet, na dobírku nezasílám. Koukněte i na další inzeráty s cyklo věcmi.
Cyklistická přilba Ekoi
Prodám cyklistickou přilbu Ekoi. Přilba je jako nová párkrát na hlavě.
Cyklo mapa Neusiedler See - Neziderského jezera
Cyklistická mapa Neusiedler See / Neziderského jezera. Cyklo mapa Neusiedler See / Neziderského jezera, je v němčině, jsou zde všechny cyklo trasy. Vynikající trasy na kole, skoro všechny trasy jsou po rovině a velmi dobré pro rodiny s dětmi. Rakouská strana je lepší a v rovině, maďarská strana je neudržovaná. Šťastnou cestu bez nehod.
Cyklo kraťasy,nálepky,kotouče...
Nové různé cyklo oblečení,kotouče centrlock XT,nálepky na rámy kol,kraťasy volné MTB,pas,reflexní prvky,dvě boční kapsy,vel.M/L za 250kč,různé cyklo nálepky i na rámy kol atd...ceny dle dohody???