inzerce, prodej, prodám, bazar

CYGNUS vel. 36 nové

Kategorie: Snowboarding

Prodám snowboardové boty CYGNUS vel.36, MONDOPOINT 235, pod touto SMU značkou vybáběl pro HERVIS Sport Atomic.
Nikdy nepoužité.
Nevhodný dárek.
PC: 1.899,-
CYGNUS vel. 36 nové
Podobné inzeráty
Boty na snowboard Cygnus 38
Nabízím k prodeji ve velmi dobrém stavu boty Cygnus vel. 245 (cca 38). V podstatě stav nových - ježděné dohromady 10 dní. K vyzvednutí v Praze, případně mohu někam zavést nebo zaslat.
Dětský snowboard Gravity 118, boty 35, zdarma helma Arcore
Prodám velmi zachovalý snowboard Gravity vel. 118cm, skluznice má běžné oděrky od pozužívání. Boty Cygnus velikost 35, velmi zachovalé, téměř jako nové a zdarma bílá helma Arcore. K vyzvednutí v Pardubicích, případně ve všeddní dny v Praze, nebo na cestě Praha - Pardubice (D11).
Sada Snowboard Cygnus s vázáním + boty vel. 43 v ceně
Třikrát použitý snowboard. Boty o velikosti 43. Snowboard s vázáním
snowboard Paradise - blesková AKCE
Snowboard komplet složený ze snowboardu a vázání. Snowboard komplet Paradise 136 je lehký, celodřevěný snowboard určený začínajícím snowboardistkám. Snowboard je vybaven klasickým camber prohnutím a directional shapem. Součástí snowboardu nejsou boty. Specifikace Camber - klasické prohnutí snowboardu, umožňuje nejstabilnější jízdu po hraně, přesnost a maximální možnou pružnost při odrazu do skoku. Ideální pro all-mountain snowboardy a pro freestyle s nejvyššími nároky na přesnost a velký odraz Vázání Cygnus 8 Technické informace: - Allmountain/freestyle vázání - Fastec system - rychlé nazutí a vyzutí - Bez nářadí stavitelná přední opěrka - Nylonová základna vyztužená 30% skelnými vlákny - design - mode in germany - vel. 136 AKCE - do 12,3.23 SLEVA 500 Kč
Snowboard s vázáním cygnus a snowboard boty atomic
Dvakrát obuté boty a dvakrát použitý snowboard zjistil jsem že to není pro mě a ani mě to nebaví. Boty 1500 , snowboard s vázáním 3500 jako celek 4000. Boty jsou vel.45 ale nohu mám 43 a jsou mi dobré nejsou mi velké.
Dětskė snowboardové boty
Prodám snowboardové boty zn. Cygnus, délka stélky 23 cm, odpovídá vel.36.Téměř nepoužívané.