inzerce, prodej, prodám, bazar

Cukrářská zdobící tužka Delicia

Kategorie: Ostatní

Nové, nikdy nepoužité.
Sešly se mi doma dvě.
Předání Poděbraská. P9.
Cukrářská zdobící tužka Delicia
Podobné inzeráty
Váleček na těsto Tescoma + zdobicí sáček
Prodám váleček na těsto Tescoma Delícia + zdobicí sáček 35 cm, plátěný, 6 trysek. Nevyužívám. Už jen zdobicí sáček 130 Kč.
Cukrářská zdobicí tužka Tescoma
• jednou použitá • silikonové tělo • 5 různých zdobicích trysek pro různé tloušťky a různé dekorační techniky • nálevka pro snadné naplnění tužky • stojánek s přísavkou pro odložení tužky • čistítko trysek • návod + recepty na zdobící krémy • poštovné není započteno v ceně, posílám přes zásilkovnu
Tescoma Delícia cukrářská zdobící tužka
U nás jen vyzkoušené, ale nepřišla jsem zdobení s tužkou na chuť a zůstanu u sacku. Sada komplet, stav nového zboží
KUCHYŇSKÉ POTŘEBY do domácnosti - NOVÉ/ použité
NOVÉ: Tescoma zdobící sáček DELICA 30cm, 10ks, orig. balení. Cena: 80,- Silikonová FORMA na 6 velikonočních vajec TESCOMA Vynikající pro přípravu z tradičního piškotového těsta. Formy DELÍCIA SILICONE nepřipalují a lze je snadno vyklopit. Rozměr: 18,5 × 29 cm. Cena: 390,- Dóza 1,6 litru Tefal MasterSeal Fresh Box Výrobce s certifikátem pro uchovávání dětské stravy. Plastová nádoba, která udrží Vaše potraviny déle čerstvé se 100% ochranou proti vylití pro bezpečnou přepravu. Na boku dozy je vyznačena stupnice: liter/Cups/fl.oz. Vyrobeno v Německu. Cena: 280,- Prostírání plastové - Poulain LBP magnet (2ks) Rozměr: 30x22cm. Cena: 190,- VYKRAJOVÁTKA COCA-COLA v orig. balení, nejen pro sběratele. Cena: 280,- SISTEMA KLIP IT 350ml DÓZA dělená plastová dóza na potraviny, Made in New Zeland. Cena za kus: 180,- Termoska nerezová 1 litr má tvar konvice na kávu nebo čaj. Otevírání stiskem páčky. Šroubovací uzávěr. Rozměr: výška 20cm, průměr dna 13cm. Cena: 450,- Sodastream pl. láhev 1 litr, barva šedá. Na láhvi je uvedeno spotřebujte do 04/2014. Vhodná na studené nápoje, snadné otevírání. Cena: 130,- ŠLEHACÍ METLIČKA 25cm, nerezavějící ocel za 30,- CHŇAPKY 2ks, stříbrné, mají magnet a poutko. Cena: 60,-/pár POUŽITÉ, běžné opotřebení: Gumová stěrka - n e n í NŮŽ TONY tvarovací/vlnkovací nůž, barva bílá za 45,- Dřevěná děrovaná obracečka 30,5cm za 75,- Dřevěná obracečka 30cm za 25,- Lžíce na vejce TUPPERWARE pl. lžíce na vytahování uvařených vajíček z hrnce. Cena: 60,- ODMĚRKA NA ŠPAGETY Tescoma silikonová odměrka na špagety 1-4 porce, barva žlutá. Cena: 40,- Skleněná konvice SIMAX objem 1,5 litru, odolnost +150 / -40 stupňů. Cena: 280,- Forma na biskupský chlebíček +uvnitř místy zrezlá. Rozměr: 26×11,8cm • hloubka 7,5cm. Cena: 30,- LEIFHEIT Univerzální kráječ - plátkovač na česnek, parmezán či zeleninu. +orig. krabička, místy lehce obarvený od potravin, průměr 5cm vnitřní nádoby, celková výška 10cm, má 2 plátkovací nože. Cena: 220,- ND cukrářská zdobička ASCO, zůstaly mi jen náhradní nástavce a špičky ke zdobičce. Cena: 35,- PRESIDENT VYKRAJOVAČ MELOUNOVÉ DUŽINY Tescoma snadno odděluje dužinu od šlupky z melounů, cukety apod. Vhodný pro malé melouny, rozměr nože cca 8,5×10,5cm. Cena: 200,- Ořezávátko zn. PADERNO od italského výrobce. Vhodné na ozdobení či přípravu zeleninových/ovocných salátů, zdobení chlebíčků,.. Rozměr: průměr 4cm, výška 6,5cm. Cena: 220,- ZJEMŇOVAČ MASA bílý Gurmán (tendenizér) za 130,- Kráječ na rajčata, vynikající pro snadné plátkování délka 27cm za 60,- Platba předem. ČP - BALÍKOVNA za 75,- (Výdejní místa:
NOVÝ Váleček s nastavitelnou tloušťkou těsta TESCOMA
Nevhodný dárek, originál balený. Jsem zvyklá na svůj dřevěný po babičce. Popis Váleček s nastavitelnou tloušťkou těsta DELÍCIA Nejste profesionální cukrářka, zkušená domácí pekařka, ale přesto chcete péct se zaručeným výsledkem? Pak je nutné si mnohaletou praxí osvojit techniku válení těsta, aby bylo v předepsané výšce všude stejně široké – příliš silné se totiž nemusí propéct a naopak příliš tenké těsto snadno praskne. A nebo si pořiďte nástroj, který léta zkušeností nahradí a vyválení dokonale stejnoměrného těsta hravě zvládne za vás. Představujeme unikátní váleček s nastavitelnou tloušťkou těsta DELÍCIA, díky kterému už nikdy nebudete muset hmotu těsta stále dokola převalovat, abyste docílili požadované tloušťky po celé šíři plátu. V čem je tento nastavitelný váleček výjimečný? Rovnoměrně s ním rozválíte těsto na předem zvolenou tloušťku od 2 do 8 mm jednoduchým nastavením požadovaného čísla na rukojeti. Váleček je vyroben z prvotřídního odolného plastu, takže se na něj těsto příliš nelepí a také se snadno čistí a udržuje. Je tedy praktičtější než klasické dřevěné válečky. Ať už jsou výsledkem vašeho snažení vlasové nudle, tažený závin nebo silné tyčinky typu grissini, váleček si se všemi snadno poradí bez nutnosti přesného pečlivého vyvalování. Až tedy příště bude v receptu předepsaná výška těsta, nemusíte hledat pravítko nebo se spoléhat na svůj úsudek. Váleček zkrátka bezpečně eliminuje nevydařené výsledky pečení, které způsobují vaše nepřesné odhady. Jaké jsou jeho další výhody? Maximální šířka těsta, které bude rozváleno na milimetr přesně, odpovídá šířce válečku 26 centimetrů. Pokud na rukojeti nastavíte číslici 0, váleček DELÍCIA funguje jako klasický váleček na těsto.
Zdobící pistole ERNESTO
Nová zdobící pistole zn.Ernesto. Pouze rozbalená, bez původní krabice. Tělo z nerez oceli, odolná. 8 trysek z nerezové oceli a 10 šablon z nerezové oceli. Vše zabaleno. Krabice se zničila při stěhování.