inzerce, prodej, prodám, bazar

Čtyři dohody, Pátá dohoda, pracovní kniha, Don Miguel Ruiz

Kategorie: Ostatní

Posloužila, posílám dál
Čtyři dohody, Pátá dohoda, pracovní kniha, Don Miguel Ruiz
Podobné inzeráty
Prodám knihu ČTYŘI DOHODY - Don Miguel Ruiz
Prodám knihu ČTYŘI DOHODY - Don Miguel Ruiz. Kniha je nová. Je to kniha moudrosti starých Toltéků. Vydalo nakladatelství Pragma 2001. Kniha má 134 stran. Platba je předem na účet, poté zasílám přes Českou poštu nebo Zásilkovnu. Podívejte se i na mé další inzeráty.
Moudrost šamanů - Don Jose Ruiz
Jak nás mohou dávní mistři poučit o lásce a životě Publikace: Moudrost šamanů - Jak nás mohou dávní mistři poučit o lásce a životě - Ruiz Don Jose. Po celé generace předávají toltéčtí šamani svou moudrost ostatním. V souladu s jejich učením don Jose Ruiz, syn slavného otce dona Miguela Ruize, v této knize přibližuje čtenářům několik tradičních příběhů a doplňuje je zasvěceným výkladem. Jasně z nich vyplývá postoj dávných mistrů k lásce a k životu obecně. Šaman vede druhé k poznání, že pravda, kterou hledají, je v jejich nitru. Nechte se tedy těmito příběhy a ponaučeními vést k moudrosti, kterou máte v sobě! Publikace: Moudrost šamanů - Jak nás mohou dávní mistři poučit o lásce a životě - Ruiz Don Jose.
CD Don Miguel Ruiz - Čtyři dohody (nové)
Audiokniha v původním obalu, obsahuje 3 CD. Čte Jaroslav Dušek. Kytara Pavel Steidl. Rok vydání : 2009 Celková délka : 2 hodiny a 59 minut AKCE: Společně s CD Pátá dohoda za 499,- Kč. Kniha vychází ze staré moudrosti Toltéků a nabízí mocný nástroj, který může velmi rychle změnit naše životy a vnést do nich nový zážitek svobody, opravdového štěstí a lásky. Čtyři dohody jsou esencí moudrosti Toltéků, známých po celém jižním Mexiku jako ženy a muži poznání. Jejich dodržováním můžete nečekaně zrychlit postup na své stezce za poznáním.
Pátá dohoda
Don Miguel Ruiz
Přestaň se bát-Don Miguel Ruiz
Autor knihy Čtyři dohody …pouzita,ale jako nová…245 stran …možno vyzvednout v Oraha-Hostivař …