inzerce, prodej, prodám, bazar

Cross Body taška pro skryté nošení zbraně od Falco holsters

Kategorie: Ostatní

Prodám tašku pro skryté nošení od Falco holsters. Taška je nenošená, jako nová. Je velmi kvalitní. Je k ní i držák na zásobník. PC 3420,- Kč.

" Taktická ledvinka s nošením přes hruď, na zádech, takzvaný cross body. Odepínací, nastavitelný pás s výstelkou. Zadní část ledvinky a část pásu je podšitá gumovitým materiálem, aby se ledvinka na těle neklouzala a neotierala. Zadná část ledvinky ukrývá i vrecko se zipem, do kterého pohodlně vejde peněženka, mobil a jiné drobnosti. Hlavní složka pro zbraň je štědrá na prostor, vhodný pro zbraně do velikosti 27cm x 13cm. Zbraň je v něm uchycena pomocí odnímatelného, ​​elastického pouzdra, které lze použít i pro zbraň se světlem / laserem. Přední strana ledvinky obsahuje další 2 menší kapsy na zip a laser Molle pás. Celková velikost ledvinky v nejvyšších bodech je 31cm x 14.5cm. "

Podívejte se na web Falcoholsters...com, je to produkt označený číslem G122, mají tam i video. Předání buďto osobně Brno-Řečkovice, nebo Zásilkovnou po předchozí platbě na můj účet, případně na dobírku po uhrazení ceny dopravy předem na účet. Cena dopravy je 64,- Kč, na dobírku je to 81,- Kč.
Cross Body taška pro skryté nošení zbraně od Falco holsters
Podobné inzeráty
IWB pouzdro RH holsters Glock 43
Prodám IWB pouzdro od RH holsters pro Glock 43. Bez škrábanců, jako nové, nenošené. PC 1650 Kč Předání buďto osobně Brno-Řečkovice, nebo zásilkovnou po předchozí platbě na můj účet, případně na dobírku po uhrazení ceny dopravy předem na účet. Cena dopravy je 64,- Kč, na dobírku je to 81,- Kč.
Nákupní taška,omyvatelná
Nákupní taška achilles, taška pro volný čas, polyesterová taška na zip, omyvatelná a opakovaně použitelná na nákupy, sport, bazén, pláž, 51 cm x 20 cm x 40 cm, 51 cm x 20 cm x 40 cm Multitalent: tato kvalitní taška pro volný čas by neměla chybět v žádné domácnosti. Je všestranný a nabízí dostatek prostoru, ať už na nákupy, do posilovny, na pláž nebo do práce. Díky jednoduchému, šik designu se skvěle kombinuje Prostorově úsporný zázrak: prostorná přepravní taška o objemu 40 litrů skutečně šetří místo. Má rozměry cca. 51 x 20 x 40 cm (D x H x V) a má ramenní popruh v délce cca. 80 cm, se kterou můžete tašku nosit pohodlně přes rameno. Zapínání: zip Model: AD315 Praktické vnitřní přihrádky: uvnitř je tato taška pro volný čas podšitá černou látkou a nabízí dostatek možností pro bezpečné uložení drobností, jako jsou klíče a peněženky. Snadná údržba: naše taška je vyrobena ze 100% polyesteru, a proto je super odolná a vodoodpudivá. Pokud je nutné vyprání, lze shopper umýt ručně jemným jemným čisticím prostředkem a poté jej pověsit, aby uschl.
Dětské oblečení velikosti 62, 68, 74 + vanička
Prodám oblečení velikosti 62: Pyžamo 8x, dupačky 6x, body dlouhý rukáv 13x, body krátký rukáv 3x, šaty 1x, tepláky 9x, mikina 6x, zimní oblečení 5x, čepička 7x + capáčky, rukavičky, ponožky Cena: 2000,-Kč K velikosti 62 přidám ještě 2x čepičku, 2x slintáček, 1x šatičky a jako dárek sadu na obtisk ruky nebo nohy mimika Prodám oblečení velikosti 68: Pyžamo 7x, dupačky 6x, body dlouhý rukáv 16x, body krátký rukáv 3x, tepláky 4x + 1x punčocháče, mikina 5x, tepláková souprava 3x, zimní oblečení 1x, čepička 8x Cena: 1700,-Kč Prodám oblečení velikosti 74: Pyžamo 7x, dupačky 8x, body dlouhý rukáv 10x, body krátký rukáv 1x, šaty 1x, lacláče 1x, zimní oblečení 3x + 1x čepička Cena: 1300,-Kč Prodám vaničku s podložkou do vany. Vanička použitá max. 3x Má protiskluzovou podložku a výpust na vodu. Cena: 300,-Kč
Prémiový kožený opasek Falco
Prémiový kožený opasek Falco, délka 112cm, šířka 5cm, tloušťka 4mm. Nový nepoužitý. Poštovné 100kč nebo při převzetí v Praze zdarma.
PERKUSNÍ BROKOVNICE GLADIATOR DETONICS .500 F1 PROFESSIONAL
ZE ZBRANĚ NEBYLO NIKDY VYSTŘELENO! Koupeno před novelizací. Zbraň kategorie D -NEMUSÍ SE NAHLAŠOVAT NA POLICII !!! Prodej pouze na občanský průkaz svépravné osobě starší 18 let. ZBROJNÍ PRŮKAZ NENÍ TŘEBA !!! Detonics Gladiator .500 HD F1 je ráže .50 (12,7 mm) a využívá perkusní zápalky typu Sellier & Bellot o průměru 4 mm. Brokovnice je pak vybavena teleskopickou AR pažbou a je osazena třemi montážními lištami typu Stanag 4694 s možností instalace dodatečných bočních railů. OBSAH SADY: Perkusní brokovnice Detonics Gladiator .500 F1 Odolný kufr Detonics Professional pro karabinu Černé střenky z odolného plastu Barevné (Army Green) střenky z odolného plastu Sada náhradních dílů ("O" kroužky kontejneru, distanční podložky a šroubky) Klíč na pistony Detonics Nabiják Detonics (mosazný) Sada na čištění Kvalitní olejový sprej Servisní šroubovák TX10 Návod k použití (v češtině) NADSTANDARDNÍ VÝBAVA: Horní lišta: Kolimátor Vector Optics: Hodnota kliknutí: 1 MOA Paralaxa: 3MOA Přísvit: 11 úrovní Velikost záměrného bodu: 2 MOA Výšková korekce: >100 MOA Stranová korekce: >100 MOA Styl upínání: Picatinny Typ baterie: CR2032 Odolnost proti nárazu, vodě (IPX4) a odolnost proti mlžení Vysoce kvalitní hliníková slitina 6061, matně černá povrchová úprava Pevná záložní mířidla Osazeno 2 krátkými bočními raily Levý Rail osazen svítilnou Vector Optics LED/LASER: Dva separátní spínače pro laser a svítilnu (horní pro laser, spodní pro svítilnu) po obou stranách. Materiál: 6063-T6. Povrchová úprava: matná černá. Nastavení svítilny: Silné, slabé a stroboskop. Nastavení laseru: Silný a stroboskop. Pravý rail: volný Spodní lišta: sklopná rukojeť. DÁLE DOSTANETE: Střelný prach Triple Se7en. Mosazná prachovnice univerzální pro ráže 9 mm - .45 - .50 - .54 Perkusní zápalky českého výrobce Sellier & Bellot o průměru 4 mm. Cca 10 ks Sabot závaží podkaliberní - průměr vnitřního závaží .45, průměr vnější .50", hmotnost 250 gr. Závaží olověné - design Real, průměr .50", hmotnost 250 gr. 5x ampule s již připraveným střelivem pro rychlé nabití zbraně. Hromadu malých ampulí na odvážený střelný prach pro rychlé nabití zbraně se stojánkem. Gumová palička. POUZE OSOBNÍ PŘEDÁNÍ V BRNĚ OPROTI PLATNÉMU OBČANSKÉMU PRŮKAZU. CENA JE PEVNÁ! PLATBA POUZE V HOTOVOSTI!
Sportovní cross body taška taštička Husky
Prodám sportovní cross body taštičku se spoustou kapes a kapsiček. Rozměry 20x22 cm. Bezva stav. Osobní převzetí Praha nebo přes Zásilkovnou při platbě předem, poštovné 80 Kč.