inzerce, prodej, prodám, bazar

Coton de Tulear nabidka krytí

Kategorie: Psi

Nabízíme našeho pejska ke krytí. Stáří 18 měsíců, PP po výborných rodičích, uchovněný a po bonitaci, skvělá srst, krásný a veselý Coton.
Coton de Tulear nabidka krytí
Podobné inzeráty
PES KE KRYTÍ - Coton de Tulear
Dobry den,nabízíme ke krytí naseho pejska Coton de Tulear (Cotonek,bavlnka).V pripade zajmu nas kontaktujte. Krytí = připouštění feny !!! Psa neprodáváme !!!! Stari pejska je pres 4 roky Pejsek je velice pratelsky a mazlivy Pejsek je s PP a prošel vystavou, proto i jeho stenatka budou s PP
Coton de Tulear Reproduktor.
Ahoj. Nabízím krytí krásným psem Coton de Tulear. Cottons White Pearls BADY je několikrát nominován JCHPl, ChPl, ChSk, JWKl, WKl, , CRUFTS, několikrát BIS skupina IX. Bady je mimo jiné otcem juniorského ChPl, Cz, Sk, Hu, Slovak vítěze mladých, Klubového vítěze mladých, Mezinárodního juniorského šampiona krásy J. C. I. B., BIS Junior a BIS skupiny IX, účastníka CRUFTS 2023 a juniorského vice evropského vítěze z Paříže 2022. Produkuje zdravá a čistě bílá štěňata. Nenese gen vodnatých očí. Má vynikající vlasovou konstrukci z čistě bílé a prachové bavlny. Bady má navíc výborné úhlení a hrb odpovídající standardům plemene. To se promítá do krásného pohybu. BADY je pes dovezený z Itálie svými rodiči. Otec pochází ze světové chovatelské stanice Cotonbrie. Krytí pouze fen s chovným právem FCI. Neváhejte mě kontaktovat, určitě Vám pomohu a poradím ve správném výběru pejska pro danou fenu. Společně rozebereme rodokmeny a specifické anatomické rysy.
Coton de Tulear
Prodám čistokrevná štěňátka Coton de Tulear, narozená 31.1.2023 bez PP. Oba rodiče jsou s PP. Štěnátka jsou čipovaná, odčervená a očkovaná, mají EU pas. Je to malé plemeno veselé povahy, nelíná a je vhodné i pro alergiky. Aktivitu přizpůsobí rodině. Odběr dle dohody.
Krytí Labrador - chovný pes
Nabídka krytí chovný pes Nabídka krytí pouze pro uchovněné fenky. Nabízíme ke krytí našeho chovného krasavce. V listopadu mi bylo 5 let. Kryje přirozeně. Je to pohodový pes, klidné povahy.Miluje vodu a jízdu autem. Rentgeny kyčle, klouby, ramena vše nulky. Genetické testy negativní. Původ - ze zahraničního krytí, krásný urostlý pes s výraznou hlavou, plnochrupý,ve výborné kondici, má tmavý pigment. Údaje z rodokmenu a další podrobnosti a úspěchy z výstav doložíme vážnému zájemci. Genetické testy HNPK,EIC, PRCD PRA - vše negativní Zájemci pište nebo volejte. Těšíme se na spolupráci :) Angel Gold Star CHS OD Lucky Dolly Jayncount Announcing A Star Darlly Gold z Orvetu Plnochrupý, skus nůžkový DKK-A DLK - 0/0 OCD - N/N HNPK clear EIC clear PRCD, PRA clear V1,VT -2x CAJC klubový vítěz CAC 3x R. CACIB 2x V1 - Nitra V2 - 2x Nitra OVVR Kraj jihočeský - Tábor
Prodám Coton de Tuléar štěňátka
Nabízím dvě krásná a zdravá štěňátka - fenky, jsou narozené 24.2. 2023, k odběru budou od 20.4. 2023. Jedná se o velice přátelské plemeno, jejich srst je vhodná pro alergiky. Cotonci se vyznačují hravou a veselou povahou, jsou také nazýváni jako antidepresivní psíci, vhodní pro canisterapii a agility. Oba rodiče jsou u nás k vidění. Při odběru budou štěňátka odčervená, očkovaná s mezinárodním očkovacím průkazem, čipovaná. Kupní smlouva a poradenský servis samozřejmostí. Hračka a krmivo pro první dny zdarma, plno dalších výhod. Jedná se mi o to, aby se pejsci dostali do milujících rodin a měli šťastný a spokojený život. Pejsci bez PP. Po rodičích s PP. Na SMS a e-maily neodpovídám. Cena 20.000,-Kč. Osobní odběr Brno. V případě zájmu volejte na tel.: .
Coton  de Tulear-pejskove s PP
Chovatelská stanice nabízí krásné kluky narozené 3.3.23,na chov, výstavy a hlavně jako výborného společníka. Více informací na tel.:.