inzerce, prodej, prodám, bazar

Cordobský klobouk (sombrero) s matným povrchem

Kategorie: Ostatní

Nabízím k prodeji pouze 2x nošený červený (na fotkách vypadá růžový) cordobský klobouk (obvod 60 cm - velká hlava).
Pouze v červené barvě!

Cordobský klobouk, používaný jako rekvizita ve flamencovém tanci (u obou pohlaví), jako součást zejm. mužského oděvu na venkov a tradiční férie a neodmyslitelně spojený je s jezdectvím.

Cordobský klobouk (sombrero cordobés, sombrero de ala ancha) se ve flamencu nejčastěji používá na tance garrotín nebo tanguillo de Cádiz.

Klobouk má šňůrku. Pro taneční účely se doporučuje ji odstřihnout.


Preferuji SMS nebo email. Možnost osobního vyzvednutí Brno-Bohunice nebo po domluvě Neslovice příp. Štěpánov nad Svratkou. Mohu zaslat přes Zásilkovnu (79 Kč).
Cordobský klobouk (sombrero) s matným povrchem
Podobné inzeráty
Sombrero Mexiko klobouk
Prodám originální sombrero z Mexika. Perfektní jako dekorace, rekvizita nebo maska. Cena k jednání.
Zimní fusak CottonMoose růžový
Zimní fusak combi Moose YUKON 2021 od Cottonmoose Zcela nepoužívaný, jako nový. Původní cena 2.100,- Tato velikost je vhodná do korbičky i sportovního kočárku! Oblíbený VYLEPŠENÝ rostoucí model fusaku 3v1 od Cottonmoose s odnímatelnou kožešinou, která chrání dítě před chladem, větrem, sněhem a deštěm. PODROBNOSTI: vhodné od narození do 3 let ( dle velikosti dítěte) kompatibilní téměř se všemi typy kočárků certifikovaná výplň spodní část lze odepnout a použít jako taška na kočárek vnitřní ochrana před špinavými botami protiskluzová podložka otvory pro 5-ti bodový pás nový voděodolný materiál! dva oboustranné boční zipy odnímatelná, měkká, kvalitní, antialergická a ekologická kožešina nastavitelná velikost kapuce vnější povrch je vyroben z měkké, certifikované a nepromokavé látky se saténově matným povrchem a dodatečným vodoodpudivým povrchem vnitřní část je vyroben z velmi příjemného na dotek a kvalitního „plyšového medvídka“ vhodné pro kontakt s nejmenšími dětmi, zcela bezpečná, antialergická a prodyšná výplň MATERIÁL: vysoce kvalitní tkanina s dodatečným nepromokavým potahem 100% NYLON ( vnější část) mikroplyš (podšívka) ekologická kožešina silikonová načechraná netkaná textilie, antialergická (výplň) ÚDRŽBA: lze prát v pračce na 40°C nežehlit nesušit v sušičce ROZMĚRY: cca 115 cm délka x 43 cm šířka zapínání na zip
PASGT M88 9mm UHMWPE neprůstřelná helma třídy IIIA
Vysoce kvalitní helma vyrobená z PE splňující standard UN Level NIJ IIIA. Černá helma (LW - Light Weight) vyrobena ve stylu provedení PASGT M88. Základem je odolná plastová skořepina s matným povrchem. Stavitelné dvoubodové řemení s podbradníkem a vnitřek helmy nabízí maximální pohodlí a dobrou fixaci na hlavě. Materiál: PE Velikost: 274*250*168 mm Barva: černá Balení: 1ks Velikost chráněné oblasti: 0.13m2 Hmotnost 1,2 kg Materiál: UHMWPE - jedná se vlastně o polyethylenové vlákno s mimořádně vysokou pevností. Polyethylenová vlákna se vyrábí z nasycených lineárních makromolekul alifatických uhlovodíků. Výchozí látkou je polymer s mimořádně vysokou molekulovou váhou (UHMWPE z anglického Ultra-high-molecular-weight polyethylene). Polyethylenová vlákna mají mimořádně vysokou pevnost v tahu, podle některých údajů až desetkrát vyšší než například speciální uhlíkové vlákno. Důvodem je extrémně dlouhý řetězec s molekulární hmotností v milionech (obvykle 2 – 6 milionů), který je s ostatními řetězci spojen van der Waalsovými vazbami. Výrobky dobře odolávají ultrafialovému záření (po 1500 hodinách nejméně 80 %) a mnoha chemikáliím. Použití vláken pro textilní účely je omezené, protože se dají jen velmi obtížně řezat a mají nulovou navlhavost. Jsou velmi odolné proti tření (15x odolnější proti tření než uhlíková ocel). Dyneema® vlákno je bez chutí a bez zápachu a je netoxické. Helmy jsou nové, nepoužité. Upřednostňuji mailový kontakt, abych měl přehled o objednávkách a komunikaci. Pokud mne chcete kontaktovat telefonicky, pak volejte prosím pouze Po-Pá 9-15h. Možno zaslat přes Zásilkovnu. Osobní odběr není možný.
Franke černá páková dřezová baterie s vytahovací sprškou
Páková stojánková dřezová baterie s vytahovací sprškou, 2 proudy. V oblém designu. V černém matném provedení. Výška baterie je 31 cm. Ramínko je ve výšce 28 cm. S matným povrchem.
Dlažba Board 31 cm x 62 cm ve vzhledu dřeva 7,7 m2
Nabízím k prodeji velmi pěknou novou dlažbu (nerozbaleno) ve vzhledu dřeva. Formát dlaždic: 31 x 62 Počet balení: 5 Plocha: 7,7 m2 Tloušťka dlaždic: 8 mm Další parametry: -1,540 m2/balení (v jednom balení je 8 dlaždic) -Gresová dlažba s matným povrchem -Dlažba ve vzhledu dřeva -Mrazuvzdorná - vhodná do interiéru i exteriéru -Třída otěru PEI 4 -Protiskluzová třída R10 -Vhodná pro podlahové vytápění Dlažba se stále prodává v OBI (najdete na jejich webu pod názvem Ceramika Końskie Dlažba Board 31 x 62 cm, číslo výrobku 5620588). Pokud byste potřebovali větší plochu, lze tedy dokoupit tam. Cena za pět balení je 2000,-. Osobní odběr Praha 6 (hmotnost 1 balení je 24kg).
Dlažba a obklady
Dlažba Dom Logwood taupe 16x100 cm mat DLO1660 cca 1,14m2 cena 400 kč. Mrazuvzdorná a rektifikovaná dlažba v šedé barvě v imitaci dřeva o rozměru 16,4x99,8 cm a tloušťce 10,5 mm s matným povrchem. Vhodné do interiéru i exteriéru. Vysoce odolné proti opotřebení. Vhodné do hal hotelů, obchodů a garáže.