inzerce, prodej, prodám, bazar

Commodore 1541 (pro C64)

Kategorie: Ostatní

Prodám disketovou mechaniku Commodore 1541, plně funkční. Možnost osobního převzetí a vyzkoušení (Olomouc a okolí). Součástí prodeje je návod k použití v PDF a propojovací kabel k C64. Vzhledem ke stáří, prodávám bez záruky.
Commodore 1541  (pro C64)
Podobné inzeráty
Commodore C64
Poptávám funkční Commodore C64 na Rakovnicku k odzkoušení funkčnosti disketové jednotky a dsket. Děkuji za nabídky možno při rozumné ceně i odkoupení.
Adaptér pro 4 hráče (4 player adapter) pro Commodore 64
Prodám adaptér pro 4 hráče (4 player adapter) pro C64, který se zapojí do user portu C64. Do adaptéru se zapojí třetí a čtvrtý joystick. Krabička je z 3D tiskárny. Mezi populární hry podporující 4 joysticky patří např. Bomb Mania, Frogs, Mashed Turtles, Straigh Up atd. Seznam her je zde: Cena je 350,-Kč plus balíkovna nebo zásilkovna.
AMIGA KICKSTART ROM 3.1 čipy pro A1200 (rev.40.068)
Originál čipy s Kickstartem 3.1 verze 40.068 do Amiga 1200 na místo starých původních Kickstart 3.0 v39.106. Pokud je Amiga vybaven starou verzi Kickstart ROM a chtěli byste používat více aktuální verzi Workbench nebo Amiga OS 3.5/3.9 je doporučený Kickstart 3.1 (rev. 40.068)!! Model Amiga 1200 vyráběný Commodore ma Kickstart 3.0 (rev39.106), což není dostatečné pro spuštění nejnovějších verzí 68k Amiga OS a také obsahuje spousty chyb, které byly odstraněný až v nové verzi 3.1. Snadná montáž (výměna) za stávající čipy. Návod v českém jazyce na výměnu se nachází v balení s čipy. Čipy jsou nové, zabalené, nepoužité v záruce.
Prodám učebnice 1ks za 100kč
Ruština Otázky a Odpovědi - Marija Ivanova, Michal Franta a kolektiv. New Opportunities Education for life (Students Book)– Michael Harris, David Mower, Anna Sikorzynska. New Opportunities Education for life (Language Powerbook)– Michael Harris, David Mower, Anna Sikorzyńska, Hanna Mrozowska. Maturita Solutions Third Edition Student’s Book – Tim Falla, Paul A Davies. Fyzika Pro Gymnázia - Prometheus Praha. Dějepis 2 Středověk a Raný Novověk - Petr Čornej. Dějepis 3 Novověk - Petr Čornej. Makroregiony světa - Jiří Anděl, Ivan Bičík, Tomáš Havlíček a kolektiv. 2x Matematika pro Gymnázia- Prometheus. Matematika Sbírka úloh pro Střední úloh – Prometheus. Přehled české literatury 20. Století - Vladimír Prokop. Matematické Fyzikální a Chemické Tabulky pro Střední školy – Prometheus. Evropské dějiny v datech - Jiří Pernes. Matematické fyzikální a chemické tabulky – spn Direkt. učebnice a pracovní sešit němčina pro střední školy 1 – Klett Direkt. učebnice a pracovní sešit němčina pro střední školy 2 – Klett. Český Jazyk v Kostce pro Střední školy - Marie Sochrová. 2x Matematika pro Gymnázia Goniometrie – Prometheus. 2x Matematika pro Gymnázia Funkce – Prometheus. Matematika pro Gymnázia Výrazy, rovnice, nerovnice a jejich soustavy – Prometheus. Pravidla českého pravopisu-Školní vydání. Fyzika pro Gymnázia Mechanika – Prometheus. Fyzika pro Gymnázia. Fyzika mikrosvěta – Prometheus. Český Jazyk pro 1. ročník gymnázií – Spn. Literatura 3 – Spn. Biologie v kostce pro střední školy - Hana Hančová, Marie Vlková. Vlastivěda Naše Vlast – Alter. Příroda a lidé Země zeměpis pro střední školy - Česká Geografická Společnost. Český jazyk pro 7. ročník Základní školy - Vlastimil Styblík. Chemie pro čtyřletá gymnázia 2. díl - Jaroslav Honza, Aleš Mareček. Matematika pro gymnázia Posloupnosti a řady – Prometheus. Literatura 1 – spn. Český jazyk pro 3. ročník gymnázií – spn. Matematika pro gymnázia Posloupnosti a řady – Prometheus. Literatura 2 – spn. Fyzika pro Střední školy - Oldřich Lepil. Matematika pro Gymnázia Analytická geometrie – Prometheus. Biologie živočichů pro gymnázia – Fortuna. Obecná Biologie pro gymnázia 3. vydání – Fortuna. Biologie člověka 4. vydání – Fortuna. New Opportunities Education for life (Student’s Book) - Michael Harris, David Mower, Anna Sikorzyńska. Čtenářský deník k literatuře v kostce pro Střední školy - Marie Sochrová. Geografie Regionální Geografie světa 3 – spn. Chemie organická a biochemie 2 pro gymnázia – spn. Chemie obecná a anorganická 1 pro gymnázia – spn. Chemie pro čtyřletá gymnázia 3. díl - Aleš Mareček, Jaroslav Honza. Literatura 3 výklad, Interpretace, Literární teorie – Bohuslav Hoffmann. Literatura 3 Výbor textů, Interpretace, Literární teorie – Bohuslav Hoffmann. Matematika pro vyšší stupeň ZŠ a nižší ročníky víceletých gymnázií 6-9 – Jaroslav Eisler. Česká Mluvnice – B. Havránek - A. Právo pro střední školy -Radovan Ryska. Základy společenských věd pro střední skoly- Fortuna.
disketova mechanika pre Amiga 500/600/1200
Ponukam na predaj modifikovane pc interne disketove mechaniky floppy fdd (nastavena ako DF0: 880kb DD rezim), pre pocitace Commodore Amiga 500/600/1200 (funguje aj na Escom A1200 ale musi sa odstranit fix z dosky) Otestovane citanie aj zapis v poriadku (DOS,NDOS), pracuje velmi ticho, nahrada za nefunkcnu mechaniku vo vasej amige. Neni to ziadna 3D tlac, tlacitko je z povodnej pc mechaniky, podlozky pod nim su z umelej hmoty mojej vyroby. mechanika ma dobry ready signal takze kazda externa mechanika alebo gotek bude spolupracovat. Pri kupe mi prosim dajte vediet do akej amigi ju potrebujete a v akej farbe chcete tlacitko vysuvania. mechaniku mozem nechat aj s prednou maskou pre A2000/4000, alebo pre externy box. osobny odber mozny v Bratislave, posielam do CR na dobierku cez zasilkovnu cena dopravy 135kc aktualne stale az do zmazania inzeratu.
Commodore 64 I-krabička zdroje
Nabízím k prodeji krabičku-kase zdroje.Viz.foto. Bez kebelů .Vnitřní rozměry š68xd127xhl58 mm. Jeden kolíček ve víčku-utržen. Osobní převzetí proti platbě Brno. Ev.možné zaslání Zásilkovnou po předchozí platbě poštovného+kǒd + pl.na účet. Na sms nereaguji.