inzerce, prodej, prodám, bazar

Columbia FACET45 OUTDRY - Trekingové boty

Kategorie: Boty

Prodám Columbia FACET45 OUTDRY - Trekingové boty. Nošené, ale v solidním stavu. Původní cena kolem 4 000 Kč. Velikost 43. Pořízeno 16.12.2021 takže bez záruky.

Platba předem na účet nebo při uhrazení poštovného zašlu na dobírku.
Columbia FACET45 OUTDRY - Trekingové boty
Podobné inzeráty
53. Moto boty FORMA TRIBE OUTDRY černé 43
Prodám moto boty Forma Tribe Outdry černé ve velikosti 43. Na levé špičce boty je ošoupaná kůže. Původní cena 4.050 Kč. Po předchozí domluvě mohu boty dovézt na trase Slušovice - Zlín. Máte-li nějaký dotaz, neváhejte mne kontaktovat. Více inzerátů bot pod mým profilem.
Columbia pánské boty OUTDRY MID velikost 42,5 barva černá
Velmi pohodlné boty značky Columbia. Boty nebyly nikdy nošené a jsou včetně originální krabice.
Dámské - dívčí trekingové boty Columbia
Nabízím téměř nově trekingové boty zn. Columbia. Boty jsou vhodné na turistiku, k celoročnímu nošení. Svršek je kombinací kůže a látky. Velikost je 37, délka stélky 25 cm. Nabízím k prodeji, neboť mi jsou malé. Měla jsem je pouze 1x na noze. Pořizovací cena byla 1800,- Kč.
Pánská obuv Columbia
Pánská obuv Columbia Facet 30 Outdry, nošené, ale bez vad. Velikost 46.
Trekingové tenisky Columbia
Prodám trekingové tenisky značky Columbia, 2x nošené, jako nové, vel. 11, tenisky jsou super, ale potřeboval bych menší.
trekingové boty Columbia Waterproof vel. 43
Prodám voděodolné trekové boty Columbia CRESTWOOD WATERPROOF M vel. 43, UK 9 s odolnou podešví. Nosil syn 1 sezonu. Podrážka není vůbec ochozená. Předání Brno nebo Tetčice u Rosic. . Ve Sportisimo nyní nové za 1700 Kč.