inzerce, prodej, prodám, bazar

Cockpit Spray Levandule

Kategorie: Příslušenství

Prodám 6ks Cockpit Spray ROX Levandule 600ml. Nové, nikdy nepoužité. Cena za 1 ks!
Cockpit Spray Levandule
Podobné inzeráty
Epoxy primer spray
Nabízím k prodeji Epoxy primer spray (RETECH) 400ml. Je to základová barva ve speji na různé materialy jako je ocel, pozink. plech,hliník, atd.
Keramický vosk Auto Finesse Ceramic Spray Wax (500 ml)
Nabízím plné nové balení keramického vosku od AF včetně rozprašovače. Výborně se s ním pracuje, krásně voní a hlavně funguje. Zasílám ideálně přes zásilkovnu. Prosím o kontakt primárně přes e-mail, v případě mobilu pouze SMS, děkuji.
Project-F SIK TIRE - Gel na pneumatiky (500ml)
Prémiový, prokročilý gel na pneumatiky s matným efektem. Vytváří voděodolný povrch, s kvalitním zakonzervováním. Pneumatikám dodá hluboký, černý nádech. Vlastnosti SikTire - Matt Tire GEL: Gel na pneumatiky s matným efektem Receptura vyvinutá přímo na Slovensku. Hydrofobní povrch pneumatik Zakonzervování bez jakéhokoli zásahu či poškození pryže Pneumatikám dodá hlboký, černý nádech po dobu několika dní Jemná vůně: levandule Barva: královská modrá Návod k použití: Pneumatiky vyčistěte pomocí našeho víceúčelového čističe AllCleen - APC Cleaner. Před použitím protřepejte. Pro lepší a jednodušší práci použijte speciální aplikátor na pneumatiky. Na aplikátor naneste malé množství tire gelu a následně aplikujte na bok pneumatik. Nechte zaschnout. Důležité! Uchovávejte mimo dosah dětí. Nevystavujte mrazům. Uchovávejte při klidové teplotě. Nevystavujte mrazům. Objem: 500ml. Možné osobní převzetí v Plzni nebo v Horní Bříze. V případě platby předem na účet je možné zaslání poštou nebo zásilkovnou. Cena 379kč.
Náhradní náplně do vůni do auta
Náhradní náplně do vůní. V pytlíku jsou dvě náhrady. Vůně levandule, broskev, citron, med. Osobní odběr v Brně Líšni nebo balíčkem za 60Kč za poštovné.
K2 POLO COCKPIT S MIKROUTĚRKOU 750 ml - na palubní desku
Tento produkt slouží k čištění, naleštění a regeneraci všech plastů interiéru vozu. Použité nanočástice ideálně vnikají do struktury ošetřovaného materiálu, čímž obnovují původní barvu a lesk. VANILKA Návod na použití: 1. Před použitím důkladně protřepat. 2. Aplikujte ze vzdálenosti cca 20 cm. 3. Po aplikaci přípravku, přetřete suchou textilií. Osobní předání v Českých Budějovicích Platba převodem (balíkovna) + 10Kč (akce do konce října následně 75Kč) Dobírka (balíkovna) +45Kč (akce do konce října následně 115Kč)
Nabízím odblokování obrazu za jízdy skupiny VAG.
Nabízím odblokování obrazu za jízdy skupiny VAG. Vypnutí systému Start-Stop. Immo off pro řídící jednotky skupiny VAG. Servis RNS 510 (Columbus) - zjičtění pin kodu.Zjištění pin kodu Radia pro všechny značky automobilů. Odblokování obrazu - - Škoda Octavia III - Discover Pro (Columbus) - Škoda Octavia III - AMUNDSEN - Škoda SuperB III - Discover Pro (Columbus) - Škoda Kodiaq - Discover Pro (Columbus) - Škoda Karoq - Discover Pro (Columbus) - Škoda Octavia II, Yeti, Superb II - RNS 510 (Columbus) - VW Golf VII - Discover Pro - VW Passat B8 - Discover Pro - VW Touran, Tiguan, Polo - Discover Pro - VW T6 - Discover Pro - VW Touareg II - RNS 850 - VW Touareg III 2018 Innovision Cockpit - VW Arteon - Discover Media - Seat Leon III (5F) - Seat Ateca - Seat Tarraco