inzerce, prodej, prodám, bazar

CO2 láhev k výčepu

Kategorie: Potraviny

Prodám láhev CO2 včetně ventilů k výčepnímu zařízení.
CO2 láhev k výčepu
Podobné inzeráty
Pronájem Lindr pygmy 25 s CO2
Pronajmu výčepní zařízení Lindr PYGMY 25 Green line. Půjčovné 350 Kč/den, 600 Kč/víkend (Pá-Po) + vratná záloha 3000 Kč. Výčepní zařízení PYGMY 25 je bez vestavěného vzduchového kompresoru a k tlačení piva se používá CO2, díky kterému vydrží pivo naražené až 14 dní. V případě zájmu volejte . Zařízení půjčuji vždy čisté s naražeči plochý a bajonet, bomba CO2 s regulátorem, odkapní miska. Vše ukážu, vysvětlím.
Neotevřená lahev 40 let stará - Martineau Brandy
Prodám z pozůstalosti neotevřenou sběratelskou lahev - přes 40 let stará - Martineau Brandy
Retro Sifonová láhev, Šlehačková láhev
Retro láhve na sifon, šlehačku. S bombičkami.
Šlehačková láhev 0,5L značky HENDI - NOVÁ
Dobrý den, nabízím k prodeji novou nikdy nepoužitou šlehačkovou láhev značky HENDI o objemu 0,5 litru, kód zboží je: 588352. Krabička je ještě zabalená v originální fólii. Zboží neposílám. Pouze osobní odběr Lovosicích nebo v Ústí nad Labem.
Jameson, Rum Božkov Republica, Slivovice Lašská
Dobrý den, nabízím tyto neotevřené láhve slivovice lašské v lahvích s broušeným logem Mercedes-Benz(dárek na firemní akci), rum Božkov Republica Exclusive a irská whiskey Jameson. Všechny lahve český kolek. Jameson 0,7l - 300,- Božkov Republica Exclusive 0,5l - 200,- Slivovice vysoká láhev 0,35l - 200,- Slivovice široká láhev 0,5l - 250,- Tento alkohol nepiju, proto prodávám. Osobní předání Praha - Pitkovice. Nebo po domluvě mohu po Praze dovést. Prosím napište nejdříve SMS nebo email.
Láhev Bordolesw 0.5l barva cuvée
Prodám láhev Bordolese o objemu 0,5l v barvě cuvée na korek. Orientacne 250 lahvi.Láhve jsou nové. Cena je bez euro palety nebo výměnou za euro paletu. Mohu naložit VZV Cena za kus 14 Kč