inzerce, prodej, prodám, bazar

CO TŘEBA NĚKTERÁ Z TĚCHTO?????

Kategorie: Ostatní

NABÍZÍM:
František Kožík Normální obraz srdce
Josef Hotmar Nebe bez mračen
Josef Nesvatba Hledám za manžela muže
Rudolf Jašík Mrtví nezpívají
Stanislav Rudolf Časová ztráta
Erich von Daniken Vzpomínky na budoucnost
Valja Stýblová Skalpel prosím Mne soudila noc
Eduard Štorch Minehava PRODÁNO
Stanislav Rudolf Kopretiny pro zámeckou paní
Ludvík Souček Otazníky nad hroby
Vladimír Přibský Fešák a blondýnka
Karel Konrád Rozchod
Joe Gores Hammet
Ota Dub Přísahám a slibuji
Ota Dub Profesoři
MichalChoromaňski Žárlovost a medicína
František Kožík Cestou lásky
Francis Scott Fitzgerald Takový pěkný pár
John Steinbeck Toulky s Charleym
Ludmila Vaňková Černá sága
Edouard Calic Amundsen Poslední viking
CO TŘEBA NĚKTERÁ Z TĚCHTO?????
Podobné inzeráty
terarium
PRODAM NĚJAKÁ TERARIA VĚTŠÍ MENŠÍ . NĚKTERA MAJÍ PRYSKYŘICOVÉ POZADÍ STAČÍ UPRAVIT PODLE SVÉ FANTAZIE MAM I NĚJAKOU DEKORACI KOŘENY. KAMÍNKY NÉ Z PŘIRODY. 3KS LIDSKÁ LEBKA. KROKODÝLÍ LEBKA. BUVOLÍ. NĚKTERÁ TERARIA MAJÍ OSVĚTLENÍ. NĚKTERA JSOU UPLNĚ NOVÁ. NEJLEPŠÍ OSOBNÍ PROHLÍDKA CENA 700 AŽ 1200.- VŠE O DOHODĚ. DALŠÍ FOTO MOHU ZASLAT NA EMAIL.REDUKUJU STAV.POKUD MOŽNO VOLAT.
Porod - bylinky,olej,podpora kojení
Benedikt lékařský (6 kapslí) a pískavici řecké seno (88 kapslí) - v kombinaci na podporu kojení. 80,- celkem More Milk plus - na podporu kojení (47 kapslí) - 150,- Porodní olej (půlka) po době trvanlivosti,ale jsem přesvědčená,že nevadí. 30,-Kč Bylinné napářky: porod 1,5 dávky, uvolnění porodních cest 1 a něco, poporodní hojení cca na 10 dní. Cena celkem za napářky 300,- (pokud byste měla některá zájem,můžu namíchat novou a plnou dávku). Pokud by některá vzala vše, nechám za 500,- včetně pošty.
Pravítka
Prodám různá pravítka, některá nová zabalená, nekterá i prasklá, je bych přidal zdarma, proto bych prodal nejlépe jako celek.
Prodám eshop - 2 plně funkční eshopy včetně skladových zásob
Předmětem prodeje jsou dva plně funkční a zaběhnuté e-shopy a zaměřené na prodej šperků, mobilního příslušenství a designových a sportovních doplňků pro ženy i muže. Roční návštěvnost těchto internetových obchodů je cca 260 000 unikátních návštěv. Propagace a podpora prodeje zboží na těchto e-shopech je zajištěna prostřednictvím odborného nastavení na Google, Seznamu, Facebooku, portálu Heuréka a prostřednictvím . E-shopy jsou spuštěny v systému SHOPTET s nastavenými a zasmluvněnými dopravci PPL, ČP a Zásilkovna s rozvozem na celém území ČR a SK. Průměrná roční tržba těchto internetových obchodů je 3 000 000 Kč se ziskovou marží 66%. Obchody jsou prodávány včetně skladových zásob v prodejní hodnotě 2 200 000 Kč. Veškeré uváděné informace jsou skutečné a samozřejmě doložitelné a to jak statisticky, tak účetně. Prodejní cena e-shopů včetně skladových zásob a gravírovacího stroje na vnitřky prstenů je stanovena na 1 000 000 Kč. Důvodem prodeje je zakládání nového projektu s působností po celé EU.
Dopravní výchova - Záchranný kruh
Prodám zcela novou didaktickou vzdělávací pomůcku z oblasti dopravní výchovy. Sada pěti deskových her, díky kterým se děti naučí bezpečnému chování v dopravě, základní dopravní značky, pravo levou orientaci atd. Vhodné pro mateřské školy, přípravné třídy, první a druhé třídy, pro školní družiny či praktické a speciální školy. Popis produktu: Celkem 5 tématických vzdělávacích her: POMÁHEJ A CHRAŇ herní plán velikosti A2, 15 karet z lepenky velikosti 10x10 cm Didaktická pomůcka, pomocí které se děti učí správnému chování v silničním provozu. Všímají si toho, kdo se chová dobře a kdo špatně. Za pomoci dospělého se učí v těchto situacích orientovat. TAKHLE ANO, TAKHLE NE 4 obrázky z lepenky velikosti A4, 36 kartiček s obrázky z lepenky 10x7 cm Didaktická hra, ve které se děti seznámí s pravidly chování při jízdě v dopravních prostředcích. Naučí se rozlišovat správné a nesprávné chování a předcházet tak rizikovým situacím. LETADLA 4 hrací karty 22x22 cm, 36 kartiček z lepenky 6x6 cm Cílem této didaktické hry je trénování pravolevé orientace a orientace v prostoru, která je nezbytná pro zajištění bezpečnosti při pohybu dětí v silničním provozu. VELKÝ UČÍ MALÉHO 32 karet s obrázky z lepenky velikosti 12x12 cm Didaktická hra, ve které se děti seznámí s nejběžnějšími riziky silniční a železniční dopravy a naučí se správnému chování v těchto situacích. DOBŘE A ŠPATNĚ 45 kartiček z lepenky, 6x6 cm Didaktická hra, pomocí které se děti seznamují s některými ze základních pravidel chování v silniční a železniční dopravě. Dále sada obsahuje pracovní a metodické listy ke každé hře. Součástí je i CD rom s interaktivními verzemi těchto her na Váš počítač či interaktivní tabuli.
Překližka
Prodám překližku demontovanou z těchto přepravních boxů ,různé rozměry (187 x138 cm ,187x50 cm atd.) síla 15 mm vodě vzdorná , čistá některá zaprášená drobné dírky po šroubech minimum . Cena za m2. 180.- . Možnost dopravy 10kč za každý ujetý kilometr . Množství skladem 400m2