inzerce, prodej, prodám, bazar

ČISTOKREVNA ŠTĚŇATA NĚMECKÝ OVČÁK

Kategorie: Psi

Nabízím čistokrevná štěňata NO narozena 6.3. 2023.
Odběr možný duben/květen.
Otec černý, velký, po papírových rodičích, matka čistokrevná fena.
ČISTOKREVNA ŠTĚŇATA NĚMECKÝ OVČÁK
Podobné inzeráty
Německý ovčák
Nemecký ovčák s PP dlouhosrstý, štěňata po super rodičích, štěňata dostanou čtyř generační rodokmen, naockovana, odčervená,načipovana, plus balíček na cestu. Otec Marryson Spirit Wolf, Matka Raschka Pati Dog. Štěňata se super exterierem a postavou. Srdečně zvu, Janota Marcin, Sienkiewicza 27,Chybie,43-520, tel. Jsem 30 minut cesty z českého Těšína v Polsku.
Čistokrevná štěňata Border kolie bez PP
Nabízím štěňata Border kolie bez PP. Štěňata se narodila 20.2.2023 a k odběru budou nejdříve 6.4. (na přesném datu se domluvíme). Štěňata budou 2x odčervená, naočkovaná a očipovaná. Na fotkách jsou matka i otec. Štěňata jsou zdravá, hravá, otužilá a dobře živená. Po domluvě se můžete přijet podívat. Volní už jsou pouze tito čtyři pejsci.
Východoevropský Ovčák - Ne Německý Ovčák
Východoevropský Ovčák - Ne Německý Ovčák V chovatelské stanici Familia Fidelis (ZKwP / FCI) máme dostupný krásné východoevropské ovčáky (nar. 23. ledna 2023). Naše chovatelská stanice se nachází v Polsku, asi hodinu cesty od hranic s ČR. Psi z naší chovatelské stanice žijí v mnoha evropských zemích. Východoevropské ovčáky jsou zdravý, velcí a silní psi, velmi ochotní pracovat s lidmi a snadno se cvičí. Jsou to skvělí rodinní psi - velmi jemní a trpěliví, milují hlazení a všemožné mazlení. Psi tohoto plemene jsou teritoriální a mají silný ochranný instinkt. Rád poskytnu další informace a zodpovím dotazy - +48 533 173 445 (WhatsApp)
Prodej štěňat německý ovčák
Prodám štěňata z chovatelské stanice On-Pet. Jedná se o pracovní vrh s předpokladem výborných vyrovnaných pracovních povah. Štěňata jsou vhodné pro sport i jako společníci do rodiny.ˇ Štěňata budou odčervená, očkovaná, načipovaná s mezinárodním očkovacím průkazem a při převzetí se startovacím balíčkem. V rámci předvýchovy jsou štěňata formou hry přivykány na prostory, povrchy, zvuky, na různé druhy předmětů, odebírání pamlsků z ruky a klikr. V souvislosti s prodejem nabízím osobní pomoc v základech výchovy štěněte popř. online konzultace. Odběr štěňat po 8.3.2023. Po dohodě možnost prohlídky. Cena je přijatelná dohodou.
Německý ovčák štěńata celočerná a vlkošedá
Německý ovčák úplně celočerná nebo vlkošedá štěňata velká, mohutná -chcete výborného psa na ochranu- domu i objektů i do rodiny. Otec i matka mohutní. Předkové ještě z Pohraniční stráže. Předci policejní psi. S výcvikem poradíme. Očkovaní, odčervení s čipem. Jsou zvyklá na zahradě v kotci. Oba rodiče na fotce u nás uvidíte.u nás uvidíte.T.
Německý ovčák - štěňata s PP
Německý ovčák - štěňata s PP - velmi krásný pejsek a fenka ze zahranicniho kryti ke konci února k odběru. U stenatek předpoklad kvalitního exteriéru, silné kostry, bohaté srsti, výrazného zbarvení a vyrovnané, energické povahy. Pouze zájemcům o reprezentativního představitele plemene. Stenatka vhodná na chov, výstavy a výcvik ale i jako rodinný ochránce. Nezávazná návštěva vítána. Chovatelský servis samozřejmostí. více fotek a videí po telefonu. Preferuji pouze telefonický kontakt. více info 770126, pouze vážni zajemci