inzerce, prodej, prodám, bazar

ČÍŠE 65 MODRÁ

Kategorie: Doplňky

Číše k výročí 65, barva modrá, jen vystavená.
ČÍŠE 65 MODRÁ
Podobné inzeráty
Sklo, svíce, stojany plech, číše Ikea
Vše jako nové. Lahev 7x20 cm - 100 Kč Číše Ikea 9x18.5 cm - 50 Kč Stojany na svíčky 6.5 x 10 cm - 40 Kč/ks Svíčka + podstavec - 7x10 cm v. + 10.5x10.5 cm - 120 Kč Vše 300 Kč Nejlépe os. odběr (79601, 79821, 77900), popř. Zásilkovna (+80 Kč) po předchozí platbě na účet. Kontakt tel. nebo email. Na SMS nereaguji.
krásné číše na víno z červeného skla zlatě zdobené
Prodám 4 krásné číše na víno z červeného skla bohatě zlatě zdobené,nepoužité,perfektní stav
Obří číše
Nabízím obří číše z pozůstalosti.cenu nabídněte
Mosazné číše - 5ks (1ks poškozený)
Prodám mosazné číše viz fotky. Zásilkovna 70 Kč.
Zástěny moderní, paravány přenosné, značkové po 499 kč
Rozprodám i jednotlivě asi 20 kusů těchto pěkných, moderních, použitých , nepoškozených paravánů, zástěn v různých odstínech látky - modré 2 typy, šedé, světlé. Značkový výrobek firmy TECHO. Prodávám za směšný zlomek původní ceny. Nutno vybrat osobně v Č.Budějovicích. Jsou asi ve třech barvách, většina je světlá šedá, světle modrá a modrá tmavší. Mám ještě paravány větší velikosti v barvě modrá. Mám na prodej ještě různý použitý nábytek, stoly, židle, skříňky, skříně, křesílka, židličky, otočné židle na kolečkách a další. Podívejte se i na mé další inzeráty na Bazoši - všechny zveřejněné jsou vždy platné.
Set klíčenek, přívěsků a medaile (NOVÉ)
Dobrý den, nabízím k prodeji tento set pěkných nových věci pro děti i dospělé. 1. Nový Náramek Zara (modrá, červená a bílá) 2. Dvě nové kožené klíčenky VASKY 3. Modrá kožená klíčenka 4. Kovová kvalitní klíčenka v obalu KG 5. Magnetický odznáček (balón Remax) 6. Nová medaile trikolóra design auto Osobní předání v Praze nebo posílám poštou/ zasilkovnou