inzerce, prodej, prodám, bazar

Církevní obrázky

Kategorie: Ostatní

Prodám různé církevní obrázky - kus 70,- Kč
Církevní obrázky
Podobné inzeráty
církevní zpěvníky
Prodám německý církevní zpěvník v černé vazbě rok 1975 cena 150kč + 75 kč poštovné s platbou předem na účet.A americký církevní zpěvník rok 1942 cena 150 kč + 75 kč poštovné s platbou předem na účet.
OBRÁZKY: JOSEF LADA...
OBRÁZKY: JOSEF LADA... Nabízím tyto hezké obrázky. Jedná se o starší knihtisky, vložené do nových zlatých rámečků, plast. Obrázky jsou chráněny sklem, vzadu sololit. Ty větší měří: 25,5 x 20,5 cm a ty menší - 21 x 15,5 cm. Výhodou je, že nemusíte vrtat do zdi, stačí postavit třeba na komodu, ale také lze samozřejmě i zavěsit. Prodej jen jako celek, cena je již za všechny čtyři kusy. Omlouvám se, sice nezasílám, ale pokud budete chtít, tak Vám věci doručím po Praze až na Vaši oblíbenou stanici METRA. Stačí zavolat na uvedený telefon. Rezervaci dávám po vzájemné dohodě, na dojezd. Děkuji.
Obrazy obrázky vyšívané obrázky Provence vintage retro 3 ks
Prodám: - 2 ručně vyšívané obrázky - obrazy - dřevěný rám + sklo - motiv: chaloupka 38x30cm, kostel a příroda 25x19cm - kulatý malovaný obrázek v dřevěném rámečku - motiv příroda a voda - průměr 12,5cm Krásné, kvalitní, vyšívané obrazy jsou nové. Viz. foto. Celkem 800,- Kč. Volejte, pište, na všem se dohodneme :-) Zašlu poštou, přes Balíkovnu (75,- Kč), přes Zásilkovnu (89,- Kč) nebo převzetí OSOBNĚ. Podívejte se i na mé další inzeráty, které dohledáte zadáním tel. . Prodávám spoustu dalších VĚCÍ: do domu, do bytu, pro děti, oblečení, boty, hračky, nábytek,..., Dekorace, obrazy, obrázky, Vyšívané obrazy, Ručně vyšívané dečky a ubrusy + vánoční dečky, 2x NOVÉ chlapecké džíny rifle kalhoty vel.9-12měs.+18-24měs., Krátké šaty různé druhy i velikosti, Jednotyčové dřevěné garnýže s příslušenstvím (kroužky, atd.) - různé délky - světlé i tmavé dřevo 5ks, Masiv dřevěné lavice ke krbu 3ks + 2 opěrky, NOVÝ ozdobený vánoční věnec Ø30cm, NOVÁ hedvábná halenka Orsay vel.XS/S, NOVÝ plyšový zimní overal pro miminko - kombinéza 50cm, NOVÉ stříbrné náušnice 10ks/5párů náušnic bižuterie; Pro rybáře: NOVÝ zimní přehoz na bivak Aqua Products M3 Extended Wrap; Šperky stříbrné, chirurgická ocel, bižuterie NOVÉ; ŠATY: krátké tm. modré, Krajkové béžové svatební (nejen) vel.34, Krátké těhotenské kojící vel.S-L NOVÉ, Červené krajkové krátké vel. M/L, Šedé krátké pouzdrové šaty Manemo vel.S, Svetrové šaty Esmara lahvově zelené vel.XS, 34-36; Dřevěná krabička na papírové kapesníky - box na ubrousky; 3 fialovo bílé saténové záclony 112x95cm; Růžový plyšák Minnie - plyšová Minnie Mouse Disney 30cm; Dětská sada Rex London: látkový modrý dětský vak na záda LEV, dětská skládací lahev na pití PANDA 200ml; Šedý podzimní/zimní dámský vlněný kabát na knoflíky RedSpot vel.XS; Červená velká peněženka na zip 20x10cm NOVÁ; Leifheit set: Vysavač na okna Window Cleaner (sací stírací hubice 28cm) s mopem a 50cm tyčí; Elegant. tm. modré dámské sako Orsay vel.S/36; Dětské modré holínky vel.30 stélka 18,5 cm; NOVÉ černé dětské sandále Batman vel.31 stélka 19,5cm; Chlapecké oblečení: Modrá mikina vel.110 + modré kraťasy vel.98; Biomed bambusový zubní kartáček Eco friendly 9 ks; Dámská krátká černá zimní bunda s kapucí vel.S, Fialové botasky podzimní boty vel.32 stélka 21,5cm; Dvoumístný modrý gauč - dvoumístná pohovka Kolín, Keramický servis - cukřenka, 2 šálky, 2 podšálky; Nové dámské černé sandále mezi prsty vel.37 stélka 24cm; Dětské kolečkové brusle vel.32-35 nastavitelné na 4 velikosti bílo-modré; Vánoční projektor venkovní i vnitřní - barevné vánoční motivy: sněhulák, stromeček, sob, sobí spřežení + sáně a Santa, vločky,.., Plyšový Zuma Tlapková patrola 22cm; Protiskluzové stupátko k umývadlu a WC pro děti Cars DISNEY AUTO s obrázkem Formule; Dortová forma Srdce forma na dort 25x7,5cm; NOVÉ plastové nádobí: Tvořítka na led s víkem 4 plata, 2 sady - Tvořítka na 12 nanuků, lahev na pití Spiderman, svačinový box Spiderman; Růžový protiskluzový nočník s m
OBRÁZKY
Prodám nepoškozené pěkné obrázky. Obrázek-1....31x26cm....45Kč Obrazky-2,3....25,5x20,5cm...40Kč Obrazky-4-8....20x15cm....35Kč Obrázek-9......18x13cm...20Kč Obrázek-10...10,5x13cm....15Kč
Obrázky na kachličce
Obrázky malované na kachličce s rámečkem. Velmi hezké. Cena za oba obrázky celkem 200 Kč.
Dopravní výchova - Záchranný kruh
Prodám zcela novou didaktickou vzdělávací pomůcku z oblasti dopravní výchovy. Sada pěti deskových her, díky kterým se děti naučí bezpečnému chování v dopravě, základní dopravní značky, pravo levou orientaci atd. Vhodné pro mateřské školy, přípravné třídy, první a druhé třídy, pro školní družiny či praktické a speciální školy. Popis produktu: Celkem 5 tématických vzdělávacích her: POMÁHEJ A CHRAŇ herní plán velikosti A2, 15 karet z lepenky velikosti 10x10 cm Didaktická pomůcka, pomocí které se děti učí správnému chování v silničním provozu. Všímají si toho, kdo se chová dobře a kdo špatně. Za pomoci dospělého se učí v těchto situacích orientovat. TAKHLE ANO, TAKHLE NE 4 obrázky z lepenky velikosti A4, 36 kartiček s obrázky z lepenky 10x7 cm Didaktická hra, ve které se děti seznámí s pravidly chování při jízdě v dopravních prostředcích. Naučí se rozlišovat správné a nesprávné chování a předcházet tak rizikovým situacím. LETADLA 4 hrací karty 22x22 cm, 36 kartiček z lepenky 6x6 cm Cílem této didaktické hry je trénování pravolevé orientace a orientace v prostoru, která je nezbytná pro zajištění bezpečnosti při pohybu dětí v silničním provozu. VELKÝ UČÍ MALÉHO 32 karet s obrázky z lepenky velikosti 12x12 cm Didaktická hra, ve které se děti seznámí s nejběžnějšími riziky silniční a železniční dopravy a naučí se správnému chování v těchto situacích. DOBŘE A ŠPATNĚ 45 kartiček z lepenky, 6x6 cm Didaktická hra, pomocí které se děti seznamují s některými ze základních pravidel chování v silniční a železniční dopravě. Dále sada obsahuje pracovní a metodické listy ke každé hře. Součástí je i CD rom s interaktivními verzemi těchto her na Váš počítač či interaktivní tabuli.