inzerce, prodej, prodám, bazar

Čínský porcelán 41 dílů.

Kategorie: Ostatní

Bílo modrý set: vše šestkrát, talíře, mističky s podtalířky, 2 mističky na omáčky. 6x podložky pod tyčinky, 2x hrneček s talířkem, mísa s velkou lžicí, dozička s lžičkou na speciální omáčku. Vše v dobrém stavu, nic není poškozené.
Čínský porcelán 41 dílů.
Podobné inzeráty
Čínský porcelán
Prodám miniatury čínský porcelán.
Porcelán, různá stará keramika - mix věcí
- čínský porcelán, různá stará keramika - mix věcí, porcelán, ošatka, nějaké košíčky a různé džbány... - nafocena je tak 1/50 (jedna padesatina) z toho co te keramiky mame....prodávám i jednotlivě...mám vystaveno i jinde a některé věci již jsou pryč... - cenu nabídněte... - prodávám i jednotlivě... - Dále máme na chalupě spousty jiné keramiky: džbány, máselníky, korbely, hrnky, malované talíře, vázy, apod. - Mrkněte na mé další inzeráty...děkuji... - Stačí se ozvat do zprávy a domluvíme se...preferuji osobní vyzvednutí, ale zasílám i zásilkovnou
Růžový porcelán, jídelní růžová souprava solnička, pepřenka
Prodám růžový porcelán, i jednotlivě. První a páty obrázek jídelní růžové sady je totožný, jen vyndaný z krabičky. Na přdposledním fotu je čínský porcelán. Vše jen vystavené, v krabičkách úplně nové.
Postavičky, zvonečky, dřevěné krabičky, hodiny, váhy
Váza růžový porcelán 99 3 zvonečky 49 Postavičky slon, prase, sfinga, loď *dohodou - porcelán, železo, svíčka, dřevo Slon porcelán pokladnička (výška 13 cm) 69 Srdíčko z lásky - porcelán - výška 10 cm 39 Dřevěné krabičky a váha dohodou Váha funkční - daruji pokud si vezmete ode mne alespoň za 100 Kč ~~Kupte registraci (vzorečky a katalogy) do klubu, který přináší slevy a body, a můžete získáte i zdarma ~~
Stříbrné přívěsky košíček a čínský znak - s puncem
Nabízím 2 stříbrné přívěsky s puncem. Prodám i každý zvlášť. Čínský znak - 150Kč Košíček - 150Kč Osobně Praha 3/9 nebo Zásilkovna.
Světelný kořen, Yam čínský.
Prodám světelný kořen, Yam čínský.