inzerce, prodej, prodám, bazar

Čínské předměty (přes 50 let staré)

Kategorie: Umělecké předměty

Umělecké předměty čínského původu:
Tác černý, malovaný (krajinka),lak-230 Kč
Talířek dřevěný, černý, malovaný (krajinka), lak - 120 Kč.
10 různých pletených podložek pod misky, hrnce či sklenky - 250 Kč.
6 bambusových, lepených, malovaných, lakovaných tácků pod misky - 90 Kč.
Čínská vystřihovánka z papíru - krajina (zapaspartovaná, sklo) - 230 Kč.
Čínská vystřihovánka - bambusové listí (pasparta, sklo)- 140 Kč.
Krabičky s látkovým potahem (na šperky)- 6 ks - 200 Kč.
Baterka - na tlusté monočlánky - 120 Kč.
Soubory čínských pohlednic - 300 Kč.
Tři čínské časopisy (viz foto) - 270 Kč.
Čínské předměty (přes 50 let staré)
Podobné inzeráty
Kované předměty – svícny, krbové nářadí, zvonek,…
Kované předměty od kováře – poctivá ruční práce. Krbové nářadí vč. držáku – 2 000 Kč Nástěnný zvonek – 1 800 Kč Stolní svícen (k dispozici 1 ks) – 700 Kč Popelník (k dispozici 1 ks) – 500 Kč Všechny nabízené předměty jsou v top stavu. Možnost osobního předání - Trhové Sviny. Poštovné: Velké předměty (krbové nářadí vč. držáku, zvonek) - Česká pošta 209 Kč (balík do ruky). Ostatní malé předměty - Česká pošta 119 Kč (doporučený balík), nebo Zásilkovna 79 Kč (na pobočku). Platba předem na účet - na dobírku nezasílám.
Čínské ozdobné postavičky (motiv svatba)
- postavičky na motivy tradiční čínské svatby - MATERIÁL: sádra - STAV: 2 postavy mají slepené hlavičky, které se ulomily po pádu. Zepředu ale není nic vidět. - PŘEDÁNÍ: preferuju osobně v Praze na Černém Mostě. Lze i poslat Zásilkovnou, ale bojím se o rozbití (poštovné hradí kupující)
Čínské lustry
Prodám nástěnné Čínské lustry různé druhy.
Čínské lakované předměty
dóza s víkem průměr 58 mm x 60 mm dóza bez víka průměr 58 mm x 41 mm dóza s perforovaným víkem průměr 40 mm x 77mm zásobník na cigarety 112x105 mm talířek průměr 152 mm, s prasklinou na okraji - viz foto Černé lakování, ruční malba. cca 60. léta 20. století
Reliéf / odlitek
Nabízím tyto dva umělecké / sběratelské / dekorační předměty. Oválný má rozměry 28x35 cm, kruhový má průměr 27 cm. Slitinu, ze které je to odlito, nejsem schopen identifikovat. Větší ze dvou předmětů má povrchové nedostatky patrné z fotky. Jsem ochoten prodat první rozumné nabídce - jsem si vědom, že předměty nemají velkou hodnotu, nenabízejte však, prosím, méně než 100 Kč za kus. Osobní předání v Luhačovicích, nebo zaslání na dobírku přes PPL (+100 Kč).
DDDS3_Šperkovnice - stojánek na šperky (se šuplíky)
Nabízím ručně vyráběný, vyřezávaný, jedinečný, originál - stojánek na šperky ze dřeva. Nejedná se o žádnou dřevotřízku, ale pravé dřevo, které je lakované a snadno udržovatelné. V případě nečistot stačí setřít vlhkou hadýrkou a stojánek bude opět jako nový. Stojánek je v perfektním stavu. Šperkovnice obsahuje 4 šuplíky, do kterých se nepráší, také na ramenách je krytý prostor pro šperky, dokonce na ramena můžete zavěsit třeba náhrdelníky a nakonec do vrchu (připomínající střechu) můžete opět vložit nějaké cennosti, které opět budou chráněny. Do "střechy" je možné vložit i více objemnější předměty - prostor ve střeše je největší. DORUČENÍ: → osobní odběr: preferuji osobní odběr v obci Sivice. → poslat: Pokud byste trvali na poslání kurýrem, nenesu odpovědnost za to v jakém stavu zboží dorazí. Pojistím jej u kurýra na hodnotu šperkovnice (pravděpodobně bude vyšší poštovné), ale případnou reklamaci u kurýra si vyřídíte Vy. Před odesláním šperkovnici natočím i to, jak je umístěná v balíku a video Vám poskytnu. Zde bližsí info o doručení: Na tomto webu Prodej7 jsou i další předměty, které nabízím. Více fotek, popř. videa zde: