inzerce, prodej, prodám, bazar

Cimatti Minarelli

Kategorie: Veteráni

Prodám italský moped Cimatti Oasi s motorem Motori Minarelli v nálezovém stavu.
Ráfky Grimeca někdo řezal flexou , přední je opravitelný , zadní ne.
Přední kluzáky jsou nově pochromované. Ostatní chrom je zašlý až orezlý. Chybí nějaké plasty a světla. Původní barva byla asi fialová. Pedálová hřídel se otáčí, motor nevím.
Určeno na náhradní díly.
Rok výroby 1979.
Cimatti Minarelli
Podobné inzeráty
Motocykl Rieju-minarelli dovoz Španělsko
Kdo by chtěl něco jiného než pionýra něco zajímavého a zvláštního, nabízím motocykl Rieju-minarelli 50cm3, třístupňová převodovka zvláštnosti je ruční řazení, možnost i řazení nožní jak u ostatních motocyklů, dovoz Španělsko výrobce Španělsko, plně pojízdné jede to lepší jak fichtl.Pěkná klasika i do sbírky motocyklů 50cm3, chlazení náporem vzduchu a ventilátorem, více info po telefonu.
Jawa Dandy 125 - boční kapoty (bílé)
Boční kryty - kapotáže od nádrže k masce pro motocykly Moto Union MU 125 Dandy, Jawa 125/112 Dandy, Jawa 125/112 Dakar, Jawa 50 Minarelli. Výrobek z laminátu vyztužený kevlarem. Barva bílá. Osobní převzetí nebo zaslání na dobírku.
Jawa Dandy 125 - boční kapoty (černé)
Boční kryty - kapotáže od nádrže k masce pro motocykly Moto Union MU 125 Dandy, Jawa 125/112 Dandy, Jawa 125/112 Dakar, Jawa 50 Minarelli. Výrobek z laminátu vyztužený kevlarem. Barva černá. Osobní převzetí nebo zaslání na dobírku.