inzerce, prodej, prodám, bazar

cihly suť z demolice

Kategorie: Stavební materiál

Daruji cihly a sut-převážně kámen.obec Zhůř
cihly suť z demolice
Podobné inzeráty
Cihly plné staré
Prodám plné čištěné cihly vytřízené na palety. Cihly jsou i s ražením i hladké. Ihned k odběru víc než 1.000ks po dohodě možno dočistit víc. Možnost nakládky i dopravy. Palety výměnou. Vhodné na stavbu sklepa, plotu, pergoly, na dlaždění,... Cena 10,-/kus Staré cihly Historické cihly Plné cihly Okrasné cihly Cihly s ražením Cihly se značením
Budova na zbourání, cihly, staré tašky, suť
Nabízím za odvoz starou budovu, cihly, střešní tašky, stavební suť. Během dubna půjde k zemi.Demolice a nakládka zajištěna. Cca 5 Tater, do 20km dovezu zdarma. Lokalita Rosice u Brna. Suť z budovy bude vytříděna, bez dřeva a železa. Možnost i čisté jílovité hlíny cca 3 Tatry.
Cihly a tašky z demolice vesnického stavení
Daruji cihly z demolice vesnického stavení v obci u Chocně. Možno odvézt i okna, tašky na střechu. Demolice bude koncem března.
Staré cihly z demolice
Nabízím staré neočištěné cihly z demolice domu. Zdarma za odvoz. Cihly jsou v obci Libišany.
Demolice starých stodol objektu zdarma
Poptávám na Staré trámy Staré dřevěné prkna také Provádíme a zajišťujeme demolice a odřevnění starých objektů stodoly domů statků seníku sypký zemědělských budovy dřevěnic průmyslové objekty Špýcharu roubenek statky seníku stodoly průmyslové objekty i kompletní demolice atd celá ČR těl 434657. E-mail demolice.miros@
Stavební suť
Dobrý den nabízím touto cestou stavební suť za odvoz Jedna se o hlínu, stavební suť atd je to kombinace všeho z demolice a vyklizení domu.