inzerce, prodej, prodám, bazar

CIGARETY, KATALÓG

Kategorie: Ostatní

Nabízím k prodeji dva katalogy, ve kterých je ručně inkoustem namalováno 2817 kusů starých cigaret z celého světa. Malovali se pod lupou podle skutečné cigarety, které jsou očíslovány a fyzicky budou vystaveny v soukromé sbírce českého sběratele, který připravuje soukromý muzeum s originálními plnými krabičkami a také s kusovkami, aby se dalo podívat, ve které krabičce se jaká cigaretka nachází. Originální katalogy maloval maďarský sběratel VASKÚTI GYORGY v letech 1967 – 1987. Jedná se o dvacetiletou precizní robotu, kde si můžete prohlédnout jak vypadaly cigarety v minulém století. Na poslední straně katalogu je také krátký popis o jeho vzniku. Tyto katalogy byly v roce 2023 digitalizovány podle originálu a bylo z nich vytištěno 30 párů ve formátu A4. Cena za katalog č.1 = 900,- korun a č.2 = 900,-. Za oba celkem 1400,- korun.
CIGARETY, KATALÓG
Podobné inzeráty
T&P Co. | originální mentolové dochucovadlo cigaret - 15 ml
Chybí vám mentolové cigarety? Vyzkoušejte sprej pro dochucení až ks běžných cigaret přírodním mentolem. Návod na použití výrobku: Před použitím zahřejte v ruce a důkladně protřepejte. Při aplikaci si chraňte oči. Vyjměte cigarety bez příchutě z originální krabičky a aplikujte cca 3-6 dávek rovnoměrně po celém jejím vnitřním prostoru. Nechte minutu zasychat a poté vraťte cigarety zpět. Krabičku důkladně uzavřete a vyčkejte cca 6-24 hodin. Krabičku kterou nelze důkladně uzavřít vložte do igelitového sáčku. Experimentujte s počtem dávek i dobou působení aby jste dosáhli vámi požadované síly příchutě. Doprava: 70 Kč Možno objednat i přímo v e-shopu: eshop.
Cigarety LM, Rothmans, Chesterfield, Winston
Prodám cigarety: Winston modré + červené, Rothmans Red, Chesterfield modré + červené, LM červené + modré + zelené ( mentolové ) Tabák Camel. Přestal jsem kouřit a zbyla mi doma celkem velká zásoba. Jedná se o legální cigarety. Winston modré + červené - cena 985,- / karton Chesterfield modré + červené - 985,- / karton LM modré + červené+ zelené - 950,- / karton Rothmans Red - 985,- / karton Tabák Camel - 385,- / 80 g Osobní převzetí v Mladé Boleslavi nebo možnost zaslat přes Zásilkovnu / Balíkovnu - 79,- / balík při platbě předem.
American Legend cigarety karton
prodám 1 karton cigaret po 10 krabičkách - Značka - American Legend. Cigarety byly zakoupeny na egyptském letišti - obchod - Duty Free. Čerstvě dovezené. Poštovné a balné 99 Kč, zásilkovna pokud si kupující vyřídí kód pro odeslání sám. Případně možost osobního předání po domluvě.
broušené popelníkya dózy na cigarety
Broušené popelníky z olovnatého skla zn.Bohemia český křišťál jemná práce ks 400,- Broušené dózy na cigarety s popolníkem ve víku z olovnatého skla zn. Bohemia neporušené.ks 550,- Možno jako vánoční dárek. Prodám i jednotlivě,možno zaslat poštou + poštovné. tel. 299781
Kožené pouzdro na cigarety
Staré kožené pouzdro na cigarety (CLEA). Pěkný stav, viz foto.
silikonové pouzdro na cigarety
Nabízím pouzdro na cigarety