inzerce, prodej, prodám, bazar

Chrániče holení FUSE trial bmx

Kategorie: Ostatní cyklistika

Prodám pěkné, skoro nepoužívané chrániče holení. Velikost S. Pořizovací cena 890 Kč.
Posílám přes Zásilkovnu. 2x týdně možnost předání osobně v Brně na Nových sadech.
Chrániče holení FUSE trial bmx
Podobné inzeráty
chrániče holení FUSE  trial bmx apod
Prodám chrániče holení FUSE Alpha dětské, neoprenové, pěkné, málo používané. Pc:890,-
BMT, BMX, trial, jiskra ct 50, BMX 24
Poptavam BMT trial verze od BMX, Velamos, dale hlinikovy predctavec riditek na BMX 24, dale BMX special a jiskra ct 50, Dale BMX ci RMX pouze v puvodnim hezkem dochovanem stavu.
Chrániče holení a kotníku  pc. 1125,- vel. dětská M/L
CHRÁNIČE HOLENÍ A KOTNÍKŮ FUSE ALPHA WHIP BLACK Chrániče na holeně a kotníky, které obsahují prodyšný děrovaný neopren se vzdušnou plyšovou podšívkou. Super strečové neoprenové děrované pásky. Tvrdý nylonový chránič s EVA pěnou, která je umístěna pod chráničem, pro větší pohodlí vašich holení. Chránič na vnitřním boku, pro bezpečnější tailwhipy+chránič kotníku s nylovovým štítem na vnitřní straně. Vysoce odolný Condura materiál v přední části chrániče. Skrytá vnitřní kapsa pro nylovové štíty. Popis: - základní materiál: prodyšný, odolný, stretch neopren - materiál chrániče: Nylon, EVA pěna - condura materiál v přední části chrániče - Super strečové neoprenové děrované pásky - chránič na vnitřním boku, pro bezpečnější tailwhipy - chránič kotníku s nylonovým štítem na vnitřní straně - skrytá vnitřní kapsa pro nylovové štíty - jednoduchý a čistý tvar ideální pod kalhoty - typ: uzavřený - kvalitní prošívání v namáhaných spojích a lemech Jednou oblečeny, jako nové.
chrániče holení TSG SHINGUARD
Prodám chrániče holení TSG SHINGUARD, vel. S/M Stav nových Chrániče holení složené z neoprenové nohavice a ochranné vložky z odolného plastu. Chrániče holení - TSG Shinguard Materiál: neopren, nylon, polyurethan - pevná 3mm silná plastová vložka na holenní kosti - vložku lze vyjmout a celé chrániče vyprat - díky pružnosti neoprenu padnou tyto holeně prakticky každému - zapínání na 4 suché zipy na zadní straně hmotnost: 461g material: 65% NEOPRENE, 10% POLYETHYLENE, 12% NYLON, 8% POLYPROPYLENE, 3% SILICON, 2% RUBBER certifikace: SPORT PROTECTIVE CLOTHES PROTOCOL PPETS0013 BASED ON EN 1621-1:2012 AND OTHERS Tabulka velikostí: S/M: délka chrániče: 28 cm obvod lýtka: 32-38cm
Custom BMX kolo v TOP stavu
Prodám skládané BMX kolo s TOP komponenty. Většina komponentů byla kupována 2-3 roky zpátky a jsou minimálně ježděné. Osobní předání je možné ve Znojmě a v Brně. Na kolo už bohužel nemám čas a leží mi jenom ve sklepě, tak jsem se ho rozhodl prodat. Za příplatek můžu přihodit další věci, které se mi doma nashromáždily. Všechno kromě chráničů na kotníky je nové nebo minimálně používané: Shadow helma - S/M FUSE Alpha chrániče holení - XL CULT Tool bag Shadow INVISA-LITE chrániče kotníků V případě zájmu o některý ze zmíněných předmětů navíc bychom se na ceně dohodli.
Chrániče holení 661
Velmi málo použité chrániče holení Sixsixone, velikost M. Sedí dobře, jsou pohodlné.