inzerce, prodej, prodám, bazar

Chlapecké klučičí turistické kalhoty, odepínací nohavice

Kategorie: Turistika, horolezectví

Nabízím chlapecké klučičí kalhoty na turistiku s odnímatelnými nohavicemi pomocí zipu. Velikost 152, Postranní délka 91 cm, od rozkroku 69 cm, pas 32,5 cm (v zadní části guma, natáhne se o cca 5 cm). Málo nošené, neprodřené, bez skvrn. Barva šedá kontrastní zelené detaily. Poddajné plátno, 60 % bavlna, 40 % polyester. Poštovné 70 Kc, Zásilkovna 79 Kc, osobní předání na P4 Chodov, P8 Palmovka nebo na metru C a B mezi těmito stanicemi po domluvě.
Chlapecké klučičí turistické kalhoty, odepínací nohavice
Podobné inzeráty
Pánské zimní hřejivé turistické kalhoty DECATHLON SH100 NOVÉ
Nabízím k prodeji: Pánské zimní hřejivé turistické kalhoty DECATHLON SH 100 NOVÉ, kalhotech je pouze drobný kaz (viz fotografie) * Turistické kalhoty vhodné do velmi chladného zimního počasí. Hřejivá podšívka z česaného fleecu a vnější vodoodpudivý materiál vám poskytnou pohodlí. Tyto ekologicky vyrobené, ultra hřejivé a vodoodpudivé kalhoty vám při turistice za velmi chladného počasí poskytnou hřejivost a ochranu. Velmi pohodlné díky hřejivým kapsám a integrovanému pásku.* Velikost je L34 ideální na postavu 190cm +- 85 +- Jedná se o nový kus (model 2021) mírně se liší v designu... jsou ještě hezčí než tyto 2022 :) Pořizovací cena: 799,- Kč nyní za Vaši cenu V případě dotazů mi napište :) DOPRAVA ČP nebo ZÁSILKOVNA
Kalhoty Direct Alpine
Prodám dámské kalhoty Direct Alpine Cascade lady 3.0, vel. L. ve tmavě modré barvě s tyrkysovým zdobením (model indigo). Kalhoty jsou používané málo, nemají žádnou díru. Dole lze nohavice rozepnout pro kompatibilitu s lyžákama (skialpy). Prodám dámské outdoorové kalhoty značky Direct Alpine Cascade lady 3.0 ve vel. L. ve tmavě modré barvě s tyrkysovým zdobením. Strečový odolný softshell poskytnou absolutní volnost pohybu, výborně odvádí pot a hravě si poradí s rozmary počasí po celý rok. Nejvíce namáhané partie vyztužuje Cordura, která chrání před roztržením na skále či v horách. Nohavice mají regulaci spodního okraje, boční zipy a elastické klíny pro pohodlné přetažení přes lyžáky. Kalhoty byly používané málo, nemají žádnou díru. - strečový materiál + elastické švy - rychleschnoucí úprava - pohodlný pas regulovatelný páskem - oděruvzdorná tkanina (Cordura) na kolenou a spodní části nohavic - nohavice s háčkem pro připevnění k obuvi - 2 přední kapsy a 1 boční, dobře dostupná i v sedáku Osobní předání v Ostravě, Hranicích nebo Olomouci. Zasílám také poštou, poštovné ale není v ceně.
Dámske nohavice Mammut vel.40
Predám dámske nohavice,sú hybridné nohavice vyrobené zo softshellu pre výkonné lyžiarske turistov. Ľahká trojvrstvová textília sa vyznačuje úpravou DWR a ponúka odolnosť proti vetru a vode. Na hornej časti stehien je použitý fleece, vďaka tomu sú nohavice veľmi príjemné, tento materiál tiež vďaka svojmu počesaniu zaisťuje dobrú ventiláciu a pohyb nohavíc po pokožke pri výstupoch a pohyboch nohami. Nohavičky botníkoch SO majú tiež dobré bočné vetranie. nej, ktorým môžete v prípade potreby do nohavíc vpustiť črstvý vzduch. Samozrejmosťou u týchto nohavíc sú aj doplnky vhodné pre použitie na lyžiach, teda nastaviteľné lemy nohavíc a ochranu proti prerezaniu mačkami, či hranami. Hybridné Soft Shell nohavice pre výkonovo orientované lyžiarske túry S membránou Vodný stĺpec: 10 000 mm Priepustnosť pary: 10 000 g / m² / 24 h Flisové pretiahnutie úsekov na stehne a kolene pre voľný pohyb a vetranie 2 bočné vrecká na zips Bočné vetranie so skrytým zipsom a sieťovinou Vystužené okraje proti prerezaniu mačkou, alebo lyží Nastaviteľné manžety so zipsom.
Dámske turistické nohavice Human Nature Lady Jazzy
V ponuke nové dámske športové turistické nohavice Human Nature Lady Jazzy, veľkosť XXL(46), zateplené, pohodlné vďaka ergonomickému strihu v kolenách a elastickému pásu. Materiály: SHELL 100% Polyamide, 100% Polyester Nové, s visačkami. V prípade záujmu tel. kontakt na poslednom obrázku alebo mailom.
Dámske outdoor nohavice UnLicensed
Dámske turistické nohavice UnLicensed, dlhé/krátke rozzipsovacie nohavice, svetlohnedé/bežové, veľkosť 42, novébez visačiek). Materiály: Shell 65% Polyester/35% Cotton, Lining 100% Polyester V prípade záujmu tel. kontakt na poslednom obrázku alebo mailom.
KVALITNÍ turistické hole
Prodám téměř nové turistické hole kilimanjaro. S trekovými holemi kilimanjaro zdoláte každý vrchol, který vám přijde do cesty! Díky teleskopické konstrukci z odolného hliníku vám poskytnou skvělou oporu z kopce i do kopce, protože si je můžete snadno nastavit. Délka hole se tak může pohybovat mezi 110 a 140 cm, pro transportní účely ji ale složíte na minimum 66 cm a jednoduše vložíte například do batohu. Jednotlivé sekce jsou navíc zajištěny snadno ovladatelným rychloupínacím systémem, který se dobře ovládá i v rukavicích. Skvělou vychytávkou je také prodloužená pěnová rukojeť, která zajišťuje pohodlný úchop i za chladného počasí. Je navíc ergonomicky tvarovaná a padne vám tak do ruky v každém úhlu. Hole samotné jsou vyrobeny z odolného hliníku a zakončeny pevným ocelovým hrotem. Kromě toho v balení najdete také ochranné gumové patky, standardní košíčky na měkký povrch a dokonce i Nordic Walking patičky na pevné rovinky. Turistické hole kilimanjaro vám budou věrným a spolehlivým společníkem na každé túře i kondiční vycházce! Používání holí poskytuje lepší stabilitu při chůzi a menší namáhání kyčelních i kolenních kloubů. • průměr hole: 14/16/18 mm • materiál: hliník (Alu 6061) • rukojeť: EVA pěna • talířky: 50 mm • nastavení délky: 110 - 140 cm (transportní délka 66 cm) • hmotnost: 490 g Produkt je vhodný pro ty kteří hledají maximální kvalitu za rozumnou cenu. V nabídce máme různé druhy zboží a produktů. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat rádi zodpovíme případné dotazy. Ihned objednejte na telefonní lince případně na adrese jerdaniel@