inzerce, prodej, prodám, bazar

chladící vitrína kavárenská na zákusky i jiné zboží

Kategorie: Ostatní

chladící vitrína v provozu 6 měsíců nová z číny, planě funkční černý design
chladící vitrína kavárenská na zákusky i jiné zboží
Podobné inzeráty
Přístěnná chladicí vitrína
Přístěnná chladicí vitrína značky Carrier.Vitrína je plně funkční a v dobrém stavu.Míry" 190x89x200cm.Vitrína má zabudovaný kompresor a je vybavena noční roletou.
Paletové zboží
Paletové zboží Jedná se o rozbalené, vrácené, vystavené, ale i úplně nové zboží z Amazonu, eBay atd. Použité i nepoužité věci, úplně nové i s chybějícími součástkami. Původ zboží: nevyzvednuté zásilky, vrátky do 14 dní, poškozené při manipulaci, zboží s vadou na kráse atd. Na paletách mix zboží - elektronika, hračky, nábytek, sportovní věci, textil, nářadí atd. Zboží je vhodné pro další prodej na trzích, v obchodech. Seznam zboží na paletách neznám. Nezasahuji nijak do obsahu palety, prodávám to tak, jak to přišlo! Mám zájem o to, abyste byli spokojeni a spolupráce fungovala dlouhodobě. Na zboží nedávám záruku. Vyzvednutí zboží u Prahy nebo se domluvíme na nějakém způsobu přepravy zboží k Vám. Odběr již od 1 palety. Při odběru nad 3 paletami, může být lepší cena. Pro víc info mi pište, nebo volejte 388118.
Pivní chladič PROEVENT PE002 se vzduchovým kompresorem
Prodám nový, nepoužívaný, originál zabalený pivní chladič se zabudovaným vzduchovým kompresorem. Záruka 2 roky a cena 10900,- Kč. Průběžný chladící výkon 15-21l/hod. (30-40piv 0,5l ) Výčepní zařízení Pro Event XS 1A s vestavěným vzduchovým kompresorem je určeno pro stáčení a dochlazování sudových nápojů. Jedná se o přenosný výčep, který je svými malými rozměry předurčen k domácímu použití. Parametry výčepního zařízení Hmotnost (kg): 16 Šířka (mm): 190 Hloubka (mm): 464 (300) Výška (mm): 394 Počet kohoutů: 1 Připojení vzduch: 3/8"""""""" Délka chladicí smyčky (m): 7 Průměr chladicí smyčky (mm): 8/7 Chladivo: R290 Výparník: Nerezová ocel Chladicí systém: Kapilára Kondenzátor: Vzduch - ocelová konstrukce Typ regulace: Mechanické Skříň: Nerezová ocel (inox) Napětí: 220-240V 50Hz~ Napájení: 0,27 kW Jmenovitý proud (A): 1,8 A Kompresor vzduchový: ano Kompresor chladicí: 3,1 cm3 Chladicí výkon: 152 W 543 kJ/h Průběžný výkon: 21-15 l / 10-8 l Teplota*: delta t = 10°C/20°C Nerezová odkapová miska zdarma. Možnost dodat také propojovací set k narážecí hlavě - set obsahuje příslušné rychlospojky John-Guest a pivní a vzduchové hadice. Cena setu je 250,- Kč. Možnost zaslat na dobírku přepravní službou PPL . náklady na zaslání činí 250,- Kč.
Podnos na dort či zákusky
Prodám skleněný podnos na dort či zákusky. Vyzvednutí v Liberci.
Dóza na zákusky Tescoma Delícia 36x18cm
Dóza na zákusky Tescoma Delícia 36x18cm
Dětský koutek hernu
Prodám dětský koutek hernu pro děti k tomu náleží i vybavení kavárny stoly židle nádobí chladící vitrína na zákusky a td