inzerce, prodej, prodám, bazar

Chladič na veterána

Kategorie: Veteráni

Prodám chladič na veterána. Nálezový stav. Cenu nabídněte. Kontakt prosím přes formulář vespod stránky, tel.neplatný.
Chladič na veterána
Podobné inzeráty
Dveře a chladič na veterána
Prodám 5ks dveří a chladič na veterána. Chladic cena 2500 kč, dveře cena 1000 kč / ks
chladič na veterána Hans Windhoff
prodám chladič na veterána na renovaci viz foto.platí do smazání,NA SMS NEREAGUJI
Prodám veterana přívěsný vozík kemping
Prodám přívěsný vozík za veterána škodu MB, škoda 100, či Octavia. Jeden z prvních má výrobní číslo 300 rok 1967. Ideální dobový doplněk za vašeho veterána. Vše původni plachta nepopraskana, je k tomu i konstrukce pod plachtu není na foto. Krásný kola krásný vzorek málo jeta. Odrazka jsou k tomu nová. Vše původní nikdy nebyl na STK původní TP i malý knížečka na moji osobu. Pojištění placeno. Cením si ho na více než je napsáno, ale nechám ho za tu cenu co je uvedena. Jedinečný kousek.
Chladič octavia, felicie, spartak, škoda 450
Prodám chladič na octavii a spartaka (i zvlášť). Chladič na octavii teče pouze v místě spoje horní vaničky a lamelového tělesa pod kolečkem roletky, štěrbiny krásné, čisté. Chladič na spartaka je k celkové renovaci- model od pol. r. 58 do března 59 na š 450, š 440, 445, první felicie, octavie- přepad venkem (k renovaci lze použít ten první). Pro toho, kdo chce v autě originální a dobově odpovídající díl. Cena 900 za oba nebo dohoda.
Prodám chladič
Prodám chladič na veterána.
Chladič Praga
Prodám chladič a masku na veterána - pravděpodobně Praga. Oba díly jsou určeny k renovaci. Více info na uvedeném tel. čísle.