inzerce, prodej, prodám, bazar

Chevrolet Caprice - stahovacky

Kategorie: Veteráni

Prodam ele. stahovacky dveri z Caprice 1980-91
Urcite pujdou i na jiny podobny GM vozy
Mam je v regalu uz vice let, ale pred demontazi fungovali
Cena za kus
Chevrolet Caprice - stahovacky
Podobné inzeráty
Chevrolet Caprice 9C1 Police + C10 Ambulance
Prodám zajímavý pár vozidel s majáky. 1, Chevrolet Suburban C10 Ambulance 1970 Motor 350cui V8 5,7l převodovka automatická tří rychlostní, Motor i převodovka fungují velice dobře. Výrobce Sentinel / MM USA. Výstražná světla, maják a siréna jsou funkční, nové retro rádio, nový motorový olej a filtr, nové kříže kardanu, nové zapalovací kabely, elektronické zapalování, nová baterie Optima, nové těsnění hlav motoru, sání a vík ventilů, hydroštěly, udělána sedla ventilů, nový palivový filtr a palivová pumpa i nové svody a těsnění, termostat, nové tlumiče, brzdy v dobrém stavu, topení funkční, dobré pneu, Karoserie je pevná nerezavá. Jediné místo kde bude potřeba práce je spodní strana dveří (není to vidět) Lak je stále hezký, interiér také, Sedačka řidiče má prasklinu. Zadní interiér byl opraven. Je to krásné původní profesionální auto, které lze bezpečně ihned používat. Ale jak jsem říkal, ambulance je pevná a funkční. Je nainstalováno i zapsáno také LPG. Jezdím z 90ti procent na Benzin. 2, Prodám originální i vybavený policejní speciál Chevrolet Caprice 9C1 s motorem V8 LT1. Původně sloužil v Massachusetts Department of Public Safety jako State Trooper. Po konci služby se dostal do Evropy. Byl přelakován do barev FHP, 90% vybavení je původní. Funkční všechna světla, vrchní světelná rampa Vector Federal Signal, ovládací jednotka také Federal Signal, originální siréna Caprice (velmi vzácná) vnitřní počítač i radar také funkční. Vybaven přepážkou a zadní koženkovou lavicí vysílačkami. Originální loketní opěrkou s přihrádkou na bločky Karoserie bez rzi, interiér je ve velice slušném stavu, nová klimatizace, kompresor, hadice filtr náplň, nová baterie ,nové olejové čerpadlo, těsnění vany, kříže kardanu, olej diferenciál, řemen, filtry olej motor, a čelní sklo, bylo původní zašlé. Kompletně nová klimatizace, kompresor, hadice, filtr, čidlo a náplň, Jeden z mála originálně vybavených kusů tohoto modelu v Evropě. Centrální zamykání, 2x klíče 2x ovládání imobilizér, rádio s cd, klimatizace, abs, samosvorný diferenciál, el okna, záložní baterie. Přidám nějaké základní díly jako je filtr oleje, filtr vzduchu, hlavní řemenici, vodní pumpu, řemen. Cena je za obě auta!!
Chevrolet Caprice 9C1 policejní special V8  LT1
Prodám originální i vybavený policejní speciál Chevrolet Caprice 9C1 s motorem V8 LT1. Původně sloužil v Massachusetts Department of Public Safety jako State Trooper. Po konci služby se dostal do Evropy. Byl přelakován do barev FHP, 90% vybavení je původní. Funkční všechna světla, vrchní světelná rampa Vector Federal Signal, ovládací jednotka také Federal Signal, originální siréna Caprice (velmi vzácná) vnitřní počítač i radar také funkční, kamera. Vybaven přepážkou a zadní koženkovou lavicí vysílačkami. originální loketní opěrkou s přihrádkou na bločky Karoserie bez rzi, interiér je ve velice slušném stavu, nová klimatizace, kompresor, hadice filtr náplň,nové olejové čerpadlo, těsnění vany, kříže kardanu, olej diferenciál, řemen, filtry olej motor, a čelní sklo, bylo původní zašlé. Kompletně nová klimatizace: kompresor, hadice, filtr, čidla, náplň, Jeden z mála originálně vybavených kusů tohoto modelu v Evropě. Centrální zamykání, 2x klíče 2x ovládání imobilizér, rádio s cd, klimatizace, abs,samosvorný diferenciál, el okna, záložní baterie. Přidám nějaké základní díly jako je filtr oleje, filtr vzduchu, hlavní řemenici, vodní pumpu, řemen. Registrováno v Čr. Dohoda možná u vozu.
Chevrolet Caprice classic 1985
Prodám Chevrolet Caprice r.v. 1985 Pozor!!!! Najeto 7.500 mil VYJÍMEČNÝ STAV Luxusní interiér i exteriér auto je moc pěkný po výměně filtru a náplní připravené na sezónu.
Chevrolet Caprice 1986-90
Koupím zadní světlomety na Chevy Caprice sedan 1986-90 určené pro evropský trh / oranžové blikače /
Chevrolet Caprice station - dily kufru
Prodam gumy kolem dosedaci plochy podlahy kufru z Caprice station
Chevrolet Caprice station okenka
Prodam okenka ze zadnich dveri z Caprice 1986 Tesneni ve spodni casti zpuchrele viz foto Skla vporadku