inzerce, prodej, prodám, bazar

cestovní postýlka zn.HAUCK

Kategorie: Ostatní

Prodám skládací cestovní postýlku zn.HAUCK,postýlka je nová,nevyužijeme,má skládací matraci,ucho pro snadnější přenos,nezabere moc místa,případnému zájemci přidám zdarma do postýlky polštářek a peřinku.Vlastní odvoz.
cestovní postýlka zn.HAUCK
Podobné inzeráty
Cestovní postýlka Hauck
Prodám dětskou cestovní postýlku značky Hauck, Dream´n Play. Modrá barva, určeno pro děti od narození do 15 kg. Snadné skládání,průhledné síťované bočnice, průlez na zip. Plocha na ležení: 120 × 60 cm. Váha: 11 kg. Rozměry složené postýlky: 75 × 20 × 20 cm. V dobrém stavu, málo používaná. Spodní skládací matrace má přelomený jeden díl, nemá žádný vliv na funkci. POUZE OSOBNÍ ODBĚR - OLOMOUC A OKOLÍ.
BABYPOINT cestovní postýlka Vital Plus
Cestovní postýlka vhodná kamkoliv na cesty. Vlastnosti: - cestovní skládací postýlka - boční výlez na zip - cestovní matrace - přenosná taška na složenou postýlku
Zabrana na schody bez vrtani 105 - 110 cm.
Zabrana na schody Hauck s bezpečnostní pojistkou vhodná pro otvor 105 - 110 cm. Má oboustranne otevírání. Jedná se o zabranu + prodloužení 21 cm + prodloužení 9 cm. Pěkný stav, nepoužívali jsme dlouho.
Y-adaptér na Hauck zábranu do schodů (4 ks)
Dále nabízím k prodeji: Bezpečnostní zábrana Hauck Wood Lock Safety Gate 2018 Prodloužení k zábraně Hauck Wood Lock Safety Gate 2018 (9 cm)
Prodloužení k Hauck Wood Lock Safety Gate 2018 (9 cm)
Dále nabízím k prodeji: Bezpečnostní zábrana Hauck Wood Lock Safety Gate 2018 Y-adaptér na Hauck zábranu do schodů (4 ks)
Bezpečnostní zábrana Hauck Wood Lock Safety Gate 2018
Zábrana má oboustranné otevírání, pojistku proti otevření, je rozpínací bez nutnosti vrtání. Nastavitelná délka pro otvor je 75 – 81 cm. Dále nabízím k prodeji: Prodloužení k zábraně Hauck Wood Lock Safety Gate 2018 (9 cm) Y-adaptér na Hauck zábranu do schodů (4 ks)