inzerce, prodej, prodám, bazar

Cestovní kufr Samsonite skořepinový

Kategorie: Ostatní

Prodám cestovní kufr Samsonite.

Na povrchu používáním poškrábaný, ale jinak v pořádku. Kolečka, zámky, držadla, vše drží a je plně funkční.

Rozměry viz. foto. Hmotnost prázdného kufru cca 5 kg.

Výroba v Belgii, žádná Čína.

Poctivý, pevný kufr, co ještě dlouho vydrží a snese v pohodě i horší zacházení např. od letištní obsluhy.

Ideálně osobní odběr nebo podle domluvy.
Cestovní kufr Samsonite skořepinový
Podobné inzeráty
Kufr skořepinový - TOPMOVE - 90 litrů
Prodáme velký rodinný (vejde se sem v pohodě oblečení pro 4 lidi na víkend) kufr od firmy Topmove (koupeno přes asi před 3 lety). Kufr je super pevný, ač lehký, ale už se nám nikam nevejde. Rozměry (vnější): 77cm(v), 53cm(š), 29cm(h) 4x dvojitá gumová kolečka, polohovací držadlo s aretací. Fixační popruhy na obsah, další 2 pytle na členění obsahu. Ostatně, je to TENTO kufr, akorát v TMAVĚ MODRÉ barvě Kufr je vybaven řadou bezpečnostních prvků - číselný zámek, zamykací zip, a systém identifikace při přepravě ztracených kufrů). Vše je plně funkční. Kufr má na obou bocích četné škrábance vzniklé používáním (viz foto). Vzhledem k rozměrům preferuji OSOBNÍ prohlídku a převzetí v Praze 4.
Kufr Samsonite Spinner Light nový v hodnotě 12 000
Úplně nový kufr Samsonite Spinner Light-Shock. Originál Samsonite. Extra Light. Zdarma originál obal na kufr proti poškození.
Skořepinový cestovní kufr značky T-Class vel. XL
Prodám velký cestovní skořepinový kufr. 2x použitý. Rozměry 75x45x30cm, značka T-Class, bezpečnostní zámek, pevná skořepina. Preferuji osobní odběr z důvodu velikosti.
Značkové cestovní kufry Samsonite
Prodám dva cestovní kufry Samsonite, jeden velký, druhý malý. Velký- 70x40cm Malý- 55x36cm Jedná se o značkové kufry značky Samsonite, vínové barvy, obsahují vytahovací úchyt společně s pojízdnými kolečky. Také mají uvnitř i postranách spustu zapínacích kapes. Mimo jiné obsahují uvnitř popruhy k upevnění obsahu kufru. Kufry byly používány.
Kufr Samsonite
Skorepinovy kufr Samsonite, lehce odreny, viz foto Zamek na kod, kolecka a rucka na tahani Rozmer 77x60x30 Pouze osobni odber
Prodám černý kufr výrobce Samsonite pro ČSA pilotní kufr
Prodám černý kufr výrobce Samsonite pro ČSA pilotní kufr , plně funkční. (d x š x v) 490 x 450 x 250 mm