inzerce, prodej, prodám, bazar

Cestovateľský zápisník

Kategorie: Ostatní

3 zápisníky na plánovanie aktivít - 3 rôzne obaly, vnútro rovnaké.
Mesačný a týždenný plánovač plus miesto na poznámky.
Cena he za 1 KUS.
Cestovateľský zápisník
Podobné inzeráty
Zápisníky - NOVÉ (více foto uvnitř)
všechny nové, vhodné jako dárek linkovaný zápisník v originálním obalu linkovaný deník 130 Kč zápisník v dárkové krabičce čistý zápisník, nelinkovaný zápisník kroužkový deník, kroužkový blok handmade zápisník, handmade deník, handmade blok 150 Kč kroužkový zápisník - láska linkovaný zápisník, linkovaný zápisník kroužkový deník, kroužkový blok 50 Kč podívejte se i na mé ostatní inzeráty prosím o kontakt sms nebo e-mailem
Moleskine Passion Travel Journal
Prodám nepopsaný cestovatelský zápisník Moleskine Traveller’s Journal. Nevhodný dárek. Více info o produktu: Osobní předání kdekoliv v Praze nebo Zásilkovna (+79,-)
Junácký zápisník, rádce - 1970
Prodám Junácký zápisník 1970 /88 stran/, Junácká stezka - 1970, Rádce - 1970, Stezka skautek - 1968.
Bamboo Folio - zápisník s přenosem do telefonu, tabletu, PC
Prodám papírový zápisník, který přenáší napsané, namalované do mobilu či PC. Jde o pero (které se nenabíjí) a chytrou podložku, funguje s různými zápisníky. Velikost A5. Nabíjení pomocí microUSB. Původní balení. Pořizovací cena 3500 Kč. Platí do smazání, zaslání možné.
Módny zápisník Wannabe
Zápisník na celý rok - ročné, mesačné a týždenné plánovanie s potlačou módnych ikoniek. Čistý a šikovný, rovno do kabelky.
Ročný planner - zápisník / kalendár
Slúži ako ročný kalendár na plánovanie aktivít. S tematikou cestovania. Zápisník možno postaviť, aby bol ako stojaci kalendár na stolíku. Krásne, výrazné farby. V originálnom balení.